“Gebze’nin röntgenini çekeceğiz”

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı bugün Gebze İlçe Örgütü’yle düzenlediği basın toplantısında Gebze’nin röntgenini çekeceklerini açıkladı

“Gebze’nin röntgenini çekeceğiz”
“Gebze’nin röntgenini çekeceğiz”
Haber albümü için resme tıklayın

CHP Gebze İlçe Örgütü bugün Retro Cafe’de Gökhan Orhan başkanlığında basın toplantısı düzenledi. Toplantıya CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan, CHP Gebze İlçe Yöneticileri, meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Toplantıda sözü alan CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan şu sözleri kaydetti: “Görevimiz boyunca pandemiden dolayı bir araya gelemedik. Gebze’de çalışmalarımızı pandemi kuralları çerçevesinde yürütüyoruz. Gebze’nin günlerce aylarca konuşulacak sorunlar var. Gebze’nin hak ettiği değere ulaşana kadar mücadelemiz devam edecek. Gebzeli hemşeriler birliği oluşturacağız ve Gebze’nin sorunlarını dile getireceğiz.”

“2020 PERFORMANS PROGRAMINDA BİR ŞEY GÖRMEDİK”

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan’ın ardından sözü alan CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Saide Arslan da şu ifadeleri kullandı:“Daha çok yapıcı önerici ama bunun yanında da denetimi elden bırakmayan meclis üyeliği gerçekleştirdik. 2024 yılına kadar stratejik plan önümüze geldi. Bu plan önümüze geldiğinde tamamen soyut şekilde olmasıydı. İlk iş olarak grubumuzla bir çalışma gerçekleştirdik. Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bu planı da komisyona aldı. Hep birlikte çalıştık. Ancak önümüze gelen plan beklediğimiz gibi değildi. 2020 performans programında bir şey görmedik. 2021 performans programında daha çok sosyal yardım, daha çok destek bekledik. Ne yazık ki 2021 performans programı 2020’nin devamı. 2019’da yapılan yardım 2020’den daha fazla.

“İNSANLAR ÇÖPTEN AŞINI, İŞİNİ ARIYOR”

Bir pandemi süreci yaşadık yardımların daha fazla olması gerekiyor. 0.007 oranında bir yardım gerçekleşmiş. Temsil ve ağırlamadan dahi daha az. Çöpten ekmek, yiyecek toplayan insanlarımız var. Her yerde dezenfekte ediyoruz kendimizi ama öbür taraftan baktığımızda insanlar çöpten aşını, işini arıyor. 2021 performans programında internete erişim sağlayamayan çocuklarınız için hiçbir şey yok.

“67 MİLYONA İHALE EDİLEN ÇÖP İHALEMİZ VAR, ÇÖPLERİMİZ TOPLANMIYOR”

Faaliyet dönemi sonunda Belediye başkanı bir tanıtım programı gerçekleştirdi. Gebze’ye yönelik yapılan projelerin birçoğu büyükşehir destekli. Trafik eğitim alanı, Beylikbağı Spor Merkezi, Hacıhalil Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesindeki spor alanları yapımı bekliyor. Belediye başkanı ‘beytül malı koruyacağız’ dedi ama beytül mala ciddi oranda zarar var. 67 milyona ihale edilen çöp ihalemiz var ama çöplerimiz toplanmıyor. Gebze Belediye Başkanı burasının kadın ve çocuklar için yaşanabilir bir kent olacağını dile getirdi. Burasının yaşanamayan bir kent olduğunu hepimiz biliyoruz.”

“GEBZE’NİN RÖNTGENİNİ ÇEKECEĞİZ”

CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Saide Arslan’ın ardından konuşan CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı da şunları söyledi: “Bizler göreve geldiğimizde 472 mahallemizi tek tek dolaşacağımızı söyledik. 82 mahallenizde muhtarlarımızı, vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Önümüzdeki hafta Gebze’nin sokaklarında olacağız. Kentin röntgenini çekeceğiz. Halk gerçekten mutlu mu? Çöpün içinden karı koca ekmek çıkarıyorlar. Türkiye’nin, Kocaeli’nin, Gebze’nin hali bu. Bunları göz ardı etmemiz gerekiyor.”

21 Eyl 2020 - 17:26 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ersoy Kandemir - Bence tomografi daha iyi olur,ben Ziyapaşa caddesine çektim 5 sene önce bu yıl bitmeden PET çekmeyi planlıyorum size de tavsiye ediyorum,Fikriye el sallıyorum!Heh

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 17:26


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler