Eski başkan Civelek Büyükşehir’e aday!

Mahmut Civelek, Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı için bugün AKP İl Binası’na kalabalık bir heyet eşliğinde başvuru yaptı

Eski başkan Civelek Büyükşehir’e aday!
Haber albümü için resme tıklayın

AKP eski İl Başkanlarından Mahmut Civelek bugün İl Binası’na Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvurdu. Saat 13.00’da AKP İl Binası’na gelen Civelek, başvuru dosyasını İl Başkanı Abdullah Eryarsoy’a teslim etti.

“DAHA YÜKSEKLERE ÇIKARACAĞIZ”

Bu partinin kurucu il yönetim üyesi olarak oturduğumuz sandalyelerden bu yerlere kadar geldik. Nasip bu güneymiş. Geldim sizin huzurunuzda Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvurdum. Ankara’da birçok istişareler yaptım, sonrasında aday olmaya karar verdim. Bu güne kadar hizmet yapanlarımızdan bazıları yoluna devam edecek, bazıları bayrağı devredecek. Büyükşehir Belediye Başkalığını İbrahim Bey’in bıraktığı yerden daha yükseklere çıkaracağız. Teşkilatlar hazır olsun eskisinden daha fazla çalışmaya. Olamazsak ta partimizin yanında olduğumu belirtmek isterim. Kocaeli’de ki halkımızın oylarına talibim.

12 Kas 2018 - 13:40 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler