Erenkaya: STK’lar ile iç içe olacağım

CHP Kocaeli İl Başkan adayı Hikmet Erenkaya, Kocaeli Dersimliler Derneğini ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette konuşan Erenkaya, “STK’lar bu ülkenin atar damarı. İl başkanı olmam durumunda STK’lar ile yine iç içe olacağım” dedi

Erenkaya:  STK’lar ile iç içe olacağım
Haber albümü için resme tıklayın

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkan adayı, Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı ve CHP Kocaeli eski Milletvekili Hikmet Erenkaya, 1 Mart’ta gerçekleştirilecek CHP Kocaeli İl Başkanlığı seçimi öncesi ziyaretlerini sürdürüyor. Erenkaya, CHP İzmit İlçe eski Başkanı Orhan Dönmez ve beraberindeki heyet ile birlikte Kocaeli Dersimliler Derneğine konuk oldu. Belediye İş Hanı’ndaki şube binasında gerçekleşen buluşmaya; dernek başkanı Ruhi Çelik, başkan yardımcısı Yıldız Buğdaycı ve üyeler katıldı. Oldukça sıcak karşılanan başkan Erenkaya, STK’ların önemini yaptığı konuşmada yeniden vurguladı.

İKTİDARA YÜRÜYELİM

Ben bu kente hizmet etmek istiyorum diyen CHP Kocaeli İl Başkan adayı Hikmet Erenkaya, “Partime beklentim olmadan hizmet etmek istiyorum. CHP’yi, 2023’te yapılacak seçim öncesinde bütünlüğü sağlayarak, Ankara ile bir yürüyerek Kocaeli’de iktidara getirelim, ben bunun amacındayım. İktidara yürünen bu yol ise önseçimden geçiyor. Önseçim olmazsa olmazım. Görevimi yerine getirdiğim taktirde miladımı doldurup hiçbir göreve talip olmadan koltuğumu teslim edeceğimi tekrarlıyorum. Ama partim için çalışmaya her zaman devam edeceğim” dedi.

STK’LAR İLE İÇ İÇE OLACAĞIM

Belediye başkanlığı ve Milletvekilliğim süresince STK’ların önemine her zaman vurgu yaptığını sözlerine ekleyen Başkan Erenkaya, “STK’ların ülkenin atar damarı olduğunu düşünüyorum. Hangi göreve geldiysem bu felsefeyi hep savundum. 1 Mart’taki seçimde il başkanı seçilmem durumunda da STK’lar ile iç içe olmaya devam edeceğim. STK’lar özellikle Kocaeli’de çok önemli bir yere sahip” değerlendirmesinde bulundu.

22 Şub 2020 - 16:48 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Hacı - Cehape iktidar olmak istemiyor demekki bu nedenle eski isimler yeniden sahaya çıkıyor haklılar bunca sorunla niye uğraşsınlar sadece eleştirmek varken

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Şubat 16:48
01

Güler Varoçlu - ne güzel ön seçim olmazsa olmazım demişsiniz.bu tüm üyelerin tek arzusu yıllardır.
(maalesef delege seçimleri uygulaması olmadı çünkü).hayırlı olan kazansın ,sonuçta PARTİMİZ kazanacaktır.emek sarf edenlere teşekkür.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Şubat 16:48


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler