Erdoğan, Büyükakın için geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde aday gösterilen ve başkanlık yarışını kazanan AKP’li Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a teşekkür etmek için ilimize gelecek

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerini kazanan belediye başkanlarına ziyaretler gerçekleştirecek. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı da ziyaret edecek olan Erdoğan’ın ilimize ağustos ayında gelmesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul seçimlerinden sonra 31 Mart’ta yapılan seçim sonrasında genel bir değerlendirme yapmak, partinin gelecekteki yeni yol haritasını belirlemek, sorunları gidermek ve yeni projeleri konuşmak için geçtiğimiz gün İstanbul’da Marmara Bölgesi Milletvekilleri ile bir araya gelmişti. Erdoğan bu toplantının ardından yaptığı değerlendirmede, 31 Mart seçimlerinde ağustos ayı içerisinde Büyükşehir Belediye Başkanlarına teşekkür ziyareti gerçekleştireceğini açıkladı. Ziyaret programı AKP Genel Merkez yönetimi tarafından önümüzdeki günlerde açıklanacak.

09 Tem 2019 - 11:12 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Cumhuriyet - İstanbul’daki ve gelecekteki büyük itibar kaybını ve artık kokuşmuş hale gelen ve çatırdayan partisini toparlamak için geliyor beyhude bir çaba ile bütün ülkeyi dolaşacak sanırım ama kendisi ve partisi için artık çok geç.Eğitimden sağlığa çökerttiği ve hiçbir kurumunda itibar bırakmadığı ülkenin bütün yükünün altında ezildiğinin kendide farkında hiç olmazsa bari ülkeyi dolaşayım yine yalan ile insanları kandırayım ve partiden kopanları kötüleyerek dağılmayı önleyeyim ziyaretleri bunlar partisi kadar ülkesi umurunda olmayan birisi kendisi,zevahiri nasıl toparlarımın derdinde artık belki bunlar son dolaşmalar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Temmuz 11:12
02

Yokyok - Gelsin görsün reis dedik biz ama koskocahayalkirikligi ozaman nolacak KBB de ömrü 5 yıl yazık olacak istanbul gibi kocaeli yi de kaybedecek! İbrahim başkanın nevzat başkanın en küçük kabini doldurarak kimse !

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Temmuz 11:12
01

Tufan - erdoğan yağma talan rant talimatları vermeye geliyor. ormanların kentkonut tarafından katliamına,ranta açtığı için, rantın enrinde olduğu için üstün hizmetlerinden dolayı madalya takmak için geliyor. rattip erdoğan büyükakına akpli olmayan belediyeleri engelleme hizmet ettirmeme talimatları vermeye geliyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Temmuz 11:12


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler