“Epey taraflı oldu” İmamoğlu’nun katıldığı yayını erken kestiler!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Ahmet Hakan'ın sunduğu tarafsız Bölge programına katıldı. Program normal süresinden erken bitirilince sosyal medyadan tepki yağdı

“Epey taraflı oldu”  İmamoğlu’nun katıldığı yayını erken kestiler!
“Epey taraflı oldu”  İmamoğlu’nun katıldığı yayını erken kestiler!
+2
Haber albümü için resme tıklayın

İBB'nin seçilmiş Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ahmet Hakan'ın sunduğu CnnTürk'teki Tarafsız Bölge programına konuk oldu. Programın birçok yerinde konuğu İmamoğlu'nun sözünü kesen ve programı söylediği saatten erken bitiren Hakan'a sosyal medyadan büyük tepki geldi.

Ekrem İmamoğlu, Ahmet Hakan’ın sunduğu Tarafsız Bölge programına katıldı. Hakan’a program sırasında ve sonrasında vatandaşlar tarafından sosyal medya üzerinden tepki yağdı.

Başlangıçta programın 3 bölümden oluşacağını belirten Hakan daha sonra programı yaklaşık 30 dakika erken bitirdi.

Programın içerisinde de İmamoğlu’nun sözünü sık sık kesen Ahmet Hakan, 31 Mart seçimleri öncesi Ekrem İmamoğlu’nu konuk olarak programına alan Turgay Güler’e benzetildi. Güler’in yaptığı programdan sonra İmamoğlu’nun oyunun arttığı yorumları da yapılmıştı.

21 May 2019 - 10:11 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

07

DARICALI PAŞALI - BRE PUŞT BRE YAVŞAK BRE LAVUK AHMET SENİN BÖYLE YAPACAĞINI BİLSEYDİM GEÇENLERDE NİŞANTAŞINDA GÖRDÜM SENİ ÇOK NEŞELİ TELEFONLA KONUŞUYORDUN İNDİRE GANDİ TIK TIK İŞİ SENİ UYUZ SENİ BİLEYDİM SALDIRIRDIM İSTERSE GEBERSEYDİN YAVŞAK

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 10:11
05

Sipahioğlu Mehmet - Sayın Ahmet Hakan bey herhalde yukarılardan talimat alır almaz yayını kestiniz yazık programın adını birde tarafsız bölge koymuşsun tarafsızlığın bu ise diyecek birşey bulamıyorum . .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 10:11
03

Cumhuriyet - Ahmet Hakana kızmaya gerek yok,yandaş olayım derken,İmamoğluna yoldaş oldu.Akp liler bence oh iyi oldu demesin,kabahati Ahmet Hakan da arasın bir kat daha cila çekip İmamoğlunun parlaklığını daha da arttırdı..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 10:11
02

Tatar - Bu gazeteciyim diye geçinen kişinin ne mal olduğunu herkes biliyor...Kimin kayığına binerse onun küreğini çeker...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 10:11
01

Çoşkun - 16 MİLYON İSTANBULLUNUN BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 10:11


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler