Ellibeş, "Kutlamalar, pandemi sonrası" demişti ama...

Seçilmiş il başkanı olduktan sonra kutlama ve tebrikleri yüz yüze değil, telefon ve mesajla alacağını, pandemi bitene kadar ziyaretçi kabul etmeyeceğini dile getiren AKP İl Başkanı Mehmet Ellibeş, bugün MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve ekibini ağırladı

Ellibeş, "Kutlamalar, pandemi sonrası" demişti ama...
Ellibeş, "Kutlamalar, pandemi sonrası" demişti ama...
Haber albümü için resme tıklayın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile geçtiğimiz ay Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleşen, eşinin koronavirüs testinin pozitif çıkması sonucu katılamadığı AKPKocaeli İl Kongresi’nde seçilmiş başkan olan Mehmet Ellibeş de COVİD-19’a yakalanmış ve karantina sürecinden sonra görevinin başına dönmüştü. Ellibeş, göreve geri dönmesinin ardından bir süre ziyaretçi kabulü yapamayacağını dile getirmişti. Ellibeş, göreve başlamadan bir gün önce, “Kongreden bu yana sayısız tebrik telefonu ve mesaj aldık. Herkese çok teşekkür ediyorum. Bu güven ve desteğe ben ve arkadaşlarım layık olmak için çok çalışacağız. Bundan sonra da telefon ya da mesajla görüşmelerimiz devam etsin istiyoruz. Yüz yüze tebrik ve kutlamaları pandemiden sonraya bırakalım. Ülkemiz ve dünya bu illetten kurtulduktan sonra hep birlikte kutlama yaparız. Çiçek yerine Kızılay ve Mehmetçik Vakfımız başta olmak üzere bütün yardım kuruluşlarına bağış yapmanız bizi daha mutlu edecektir” ifadelerini kullanmıştı.

YAN YANA TOPLU FOTOĞRAF

Ellibeş’in bu açıklaması sonrası hayırlı olsun ziyaretlerinin pandemi süreci sonrasına bırakılacağı düşünülüyordu ancak öyle olmadı! Sokağa çıkma yasağından bir gün önce yani dün MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ve ekibi, Ellibeş’in makamına giderek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkanların ziyaret esnasında Cumhur İttifakı’nın Kocaeli’deki çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunduğu öğrenildi. Ziyarette AKP ve MHP’li başkan ve yöneticiler, yan yana toplu fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi!

05 Ara 2020 - 13:35 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler