Ellibeş, kongreler öncesi eski başkanlarla görüştü!

AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in teşkilatı bir arada tutma çalışmaları sürüyor. Kongre takvimi öncesi eski ilçe başkanlarını bir araya toplayan Başkan Ellibeş, geç saatlere kadar başkanlarla sohbet ederek durum değerlendirmesi yaptı

Ellibeş, kongreler öncesi eski başkanlarla görüştü!
Ellibeş, kongreler öncesi eski başkanlarla görüştü!
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Eski ilçe başkanlarını unutmayarak kongreler öncesi vefa toplantısı düzenleyen AKPKocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, teşkilatı diri tutma çalışmalarına devam ediyor. Koronavirüs salgını nedeniyle ara verilen kongre takvimine 5 Eylül’de devam edecek olan AKP, kongreler öncesi eski ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. AKP Körfez eski İlçe Başkanı ve şimdi İl yöneticisi olan Engin Koyun’un Derbent’teki evinde gerçekleştirilen toplantıya AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın katıldı. Toplantıda geç saatlere kadar eski ilçe başkanlarıyla sohbet ederek durum değerlendirmesi yaptılar.

04 Eyl 2020 - 08:57 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Selma - Kulundan korkan Allah'tan korkmayan insanlardan rabbim bizleri korusun. Aslında herkes kendini bilir. Makam geçici arkadaşlar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Eylül 08:57
01

emekli - Selamünaleyküm arkadaşlar.Hepsi kibir abideleri olmuşlar kendileri milletten kopmuşlar.Bir sokağa pazara çıkında milletin bir hatırını sorun sorun bakalım ama soramazsınız çünkü aiz milletimize verecek cevabınız yok.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Eylül 08:57


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler