DEVA’dan “kutuplaşmanın bittiği” bayram dileği

DEVA Partisi İl Başkanı Koç, ‘Kutuplaşmanın Sona Erdiği Bayramlar Diliyorum’  dedi

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç yayınladığı bir mesajla hemşehrilerinin ve bütün İslâm Dünyası’nın Kurban Bayramı’nı kutladı. Başkan Koç mesajında, “Ülkemizin bir an önce normale döndüğü basın özgürlüğünün yaşandığı ve kutuplaşmanın sona erdiği bayram gibi bayramlar diliyorum” dedi

YÜREKTEN İNANIYORUM

Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayan DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, bayramların kardeşlik ve dayanışma duygularının perçinlenmesinde büyük önemi olduğunu vurgulayarak, şu ifadeleri kullandı: “Bizim kültürümüzde bayramlar toplum içerisinde karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, insanların kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Ben de bu duygularla bütün hemşehrilerimizin ve İslâm dünyasının mübarek Kurban Bayramı’nı can-ı gönülden kutluyorum.

İnanıyorum ki önümüzdeki dönemde yeniden bayramları bayram gibi kutlayacağımız günler gelecek.

HALKIMIZIN DERTELERİNE DEVA OLACAĞIZ

Kutuplaştırmanın yerini toplumsal dayanışma alacak, bireysel hak ve özgürlükler karşılıklı saygı çerçevesinde yeniden hayata geçecek, ülkemiz ekonomisi yeniden şaha kalkacak, geçim sıkıntısı çeken vatandaşlarımız kalmayacak, insanlarımız yeniden iş güç sahibi olacak, ailelerine bayramlıklarını alırken ‘yarın ne yapacağım’ diye düşünmeyecek. Bugünlerin yakın olduğuna yürekten inanıyorum. Çünkü halkımızın dertlerine deva olmak için bütün gücümüzle çalışıyoruz.

Bu duygular içerisinde hemşehrilerimin mübarek Kurban Bayramı’nı bir kez daha en içten duygularımla tebrik ediyor, milletimize sağlık ve mutluluklar getirmesini diliyorum.”

30 Tem 2020 - 13:31 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler