Deniz Baykal domuz gribi oldu

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal halk arasında "domuz gribi" olarak bilinen Influenza virüsüne yakalandı. Baykal'ın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı belirtildi

Deniz Baykal’ın yüksek ateş ve halsizlik şikayetiyle hastaneye götürüldüğü öğrenildi.

Yapılan tahlillerin ardından Baykal’da Influenza virüsüne rastlandı. Baykal’a serum müdahalesi ile başlayan tedavi uygulanırken devlet protokolü de sürekli bilgi aldı.

Odatv’nin edindiği bilgiye göre, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün öğleden sonra hastanede Baykal’ı ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Baykal’a telefonla geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Baykal’ın sağlık durumunun iyiye doğru gittiği öğrenildi.

23 Oca 2020 - 21:36 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler