Cumhurbaşkanının telefonu bende yok!

Sık sık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yakınlığı gündeme getirilen İbrahim Karaosmanoğlu, Erdoğan’ın direkt numarasının kendisinde olmadığını, özel kalemini arayarak görüşebildiğini açıkladı.

Cumhurbaşkanının  telefonu bende yok!
Haber albümü için resme tıklayın

Yeniden aday gösterilmeyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu bir vatandaş ile yaşadığı diyaloğu anlatırken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yakınlığı olmadığını açıklamış oldu. TV 41’de katıldığı televizyon programında bir vatandaşın kendisini aradığını anlatan Karaosmanoğlu şu ifadeleri kullandı; “Bir vatandaş aradı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın telefon numarasını istedi. Direkt cumhurbaşkanının telefonu bende yok. Özel kalemden ulaşabiliyoruz biz ona. Ancak vatandaş bunu bilmiyor. Anlattım kendisine. Hastası olduğunu ve bu sebeple ulaşmak istediğini söyledi. Biz de kendisine hastası konusunda yardımcı olduk. Hastasıyla biz ilgilendik. Sorunu çözmüş olduk.”

KULİS YAPMADIM

Açıklamalarına devam ederken belediye başkan adaylarının belirlenmesinde dahli olmadığını da anlatan Karaosmanoğlu bu kısımda da yine Erdoğan ile olan yakınlığından bahsetti. Karaosmanoğlu konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “Belirlenen adaylara ben karışmadım. Bana sorulan sorulara cevap verdim sadece. Bazıları zannediyor ki İbrahim Karaosmanoğlu cumhurbaşkanına yakın vs. Ben kesinlikle söylüyorum Ankara’ya gidip kulis yapmadım. Sadece sorulan sorulara cevap verdim. “

05 Mar 2019 - 14:38 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

09

Vatandaş - ibo atmaaa , hani derler ya yalancınınnnn, ! kaynanası ölsün mü ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Mart 14:38
08

Ersoy Kandemir - Lazım olursa ben veririm der ORTAMI GERERMİŞİM şaka yapıyorum,sayın Karaosmanoğlunda olmayan telefon bende olur mu hiç canım!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Mart 14:38
06

Hadi Kapan - Yazık Lan sana gel vereyim numarasını direkt ara...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Mart 14:38
05

Pasalii - Sen kulisss yapmadinnnn heee ?? Ankarasa gece gunduz ben yattim.dimeee yalanciya bak yaaa :) ama bunlar hocaaa ya yalan demezzz ! Rantcilar sizi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Mart 14:38
04

Mustafa Kadıköy - Yazık lan İbram, ben vereyim sana kendisine %26 zam alıp "aaaa, enflasyon düşmüş" diyerek memuruna emeklisine % 10,19 zam veren reyizinin telefonunu.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Mart 14:38
03

ESKİ AK PARTİLİ - Reis seni çoktan sildi kırmızı kalemi çekti sandınki evine geldi 4 kez başkan seçilecen nah seçti seni takkeyi tak 99 tespihi al takunyaları giy istikamet cami bol bol estağfurAllah çekte ALLAH CC affetsin yürü anca gidersin taş arabası

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Mart 14:38
02

Yavuz Demi̇r - Gazeteciler, Eskihisar toplantısını hatırlatmalı...? " Reis bana sordu? Tamam mı? Devam mı* Bende devam dedim..." Bu kelimeleri 2018 de kendisi söylemiştir" Karaosmanoğlu yalana gerek yok. Herkes her şeyi biliyor...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Mart 14:38
01

sorucu - yaaaaaallllllllaaaaaaannnnnnnn yalaaaannnnnnn kendini kandır sen çocuklar yok karşında senin kocaeli halkı var

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Mart 14:38


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler