Cumhur Karakadılar istifa etti

Mart ayında yapılacak yerel seçimler için adaylık süreci CHP’de 1 Ekim itibariyle başladı. İstifa eden isimlerden biri de CHP Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar oldu

Mart ayında yapılacak yerel seçim sürecini 1 Ekim itibariyle başlatan CHP’de istifa süresi bugün bitiyor. Karakadılar bugün il binasına giderek, İl Başkanı Cengiz Sarıbay’a istifa dilekçesini verdi. Kartepe Belediye Başkan aday adaylığı için istifasını veren Karakadılar, Kartepe halkına hizmet etmek, yeni bir Kartepe inşa etmek için aday adayı olduğunu belirtti.

CUMHUR KARAKADILAR KİMDİR?

1966 Balaban Kartepe doğumlu olan Karakadılar, on yıl Balaban Köyü muhtarlığı yaptı. 18 senedir de kooperatif başkanlığı yapıyor. 2014 yerel seçimlerinde CHP Kartepe Meclis Üyesi Kontenjan birinci sıra adayı idi. Karakadılar 3 dönem ilçe başkanlığı görevini yürüttü.

12 Eki 2018 - 14:05 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler