CHP'li Tarhan: Büyükşehir adayımız belli oldu..!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nın belli olduğunu söyledi. Tarhan, “Adayımız belirlendi. Açıklamak örgüt başkanımız Cengiz Sarıbay’a düşer” dedi

CHP'li Tarhan: Büyükşehir adayımız belli oldu..!
Haber albümü için resme tıklayın

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) ilçe belediye başkanlıklarına ilgi yok. Büyükşehir’de ise tek aday adayı Keramettin Gençtürk. Partide geniş bir kesim Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nın kim olacağını merak ediyor. Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’in adını öne çıkaran geniş bir kesim var. Bugün CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan çarpıcı bir açıklama yaptı. www.kocaelibarisgazetesi.com’a konuşan Tarhan, “Herkesin merak ettiği Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayımızı belirledik. Son karar verildi. Bunu şu an ben açıklayamam. Doğru olmaz. Açıklamak örgüt başkanımız Cengiz Sarıbay’a düşer” dedi. Gözler, Cengiz Sarıbay’a çevrildi. Sarıbay’ın ne zaman açıklama yapacağı merak konusu.

26 Eki 2018 - 17:07 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

:) - Chp tek bir kişi ile büyüksehir belediyesini alır oda fatma kaplan hurriyet gerisi hikaye hepsi kaybeder.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Ekim 17:07
02

Ağzı olan konuşuyor - T. TARHAN, kendini örgütlerin üstünde görmekten dedikodu yapmaktan ufak tefek cinayetler işlemekten vazgeç...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Ekim 17:07
01

İzmitli - SİRMEN'dönemi beyin takımındaki isimlerden Belediyeciliği kademe,kademe bilen ve A'dan Z'ye belediyecilik bilgisine haiz liyakata sahip,çeşitli görevlerde piştikten sonra Genel Sekreterlik yapmış Sayın Murat SİRMEN'aday gösterilmeli.

CHP'her zaman yanlış aday çıkartıyor!

Sosyal Demokratlar ve Kocaeli sevdalısı Vatanseverler;Büyükşehiri almak istiyorsa Kocaeli Büyükşehir Belediyesi için en uygun isim Eski Genel Sekreter Sayın Murat SİRMEN'dir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Ekim 17:07


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler