CHP Körfez’de bir gelişme daha! Yönetimden düşürüldü

Avukat Nurcan Taşkın Dilek’in usulsüz bir şekilde yöneticiliğe getirilmesi nedeniyle onlarca kişi görevlerinden istifa etmişti. Usulsüzlüğün ortaya çıkmasının ardından Dilek yönetimden düşürüldü

CHP Körfez’de bir gelişme daha! Yönetimden düşürüldü
Haber albümü için resme tıklayın

29 Aralık’ta gerçekleşen CHP Körfez İlçe Kongresi’nde başkan seçilen Bülent Yıldız’ın listesinde Serap Gencer ismi hem asil hem yedek listeye yazılmış ancak oylamaya geçilince fark edilen bu hata divan tarafından düzeltilmemişti. Böylelikle Serap Gencer ismi mükerrere düşmüş ve Yıldız’ın 15 yedek yöneticisi kalmıştı. CHP Körfez İlçe Yöneticisi Ali Hıdır Atan’ın istifasının ardından ilçe yöneticiliği için mükerrere düşen Serap Gencer ismi tutanaktan daksille silindi. Yerine seçimlere kongre günü parti üyesi dahi olmayan Nurcan Taşkın Dilek ismi yedek listeye eklendi. Söz konusu usulsüz karara bazı ilçe yöneticileri şerh koysa da karar defterine Nurcan Taşkın Dilek ismi eklendi. Bu olayların ardından Dilek’in alınan kararlara imza atıp daha büyük bir suç işlenmemesi için toplantı bile yapılmadığı iddia edildi.

CHP KÖRFEZ’DE TOPLU İSTİFA

CHP Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Baran Irmak ve aralarında ana kademede görev alan 15-20 kişilik grubun toplu istifa dilekçesi verdiği öğrenildi. Bir kişi için hukuka aykırı davranmasına tepki gösteren partililer dilekçelerini ilçe başkanlığına teslim etti.

DİLEK YÖNETİMDEN DÜŞÜRÜLDÜ

CHP Körfez İlçe Yönetimi’nde yapılan toplantı sonucunda Nurcan Taşkın Dilek’in yöneticiliği oy birliğiyle düşürüldü. İstifa edenlerin haklı çıkması ve CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız’ın yaptığı yanlış nedeniyle istifa edenlerin engellenmeye çalışıldığı öğrenildi.

KARATEKİN’İN YERİNE ŞEKER

CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız yönetimden istifa eden yöneticilerin yerine hala atama yapmadı. Yönetim 16 kişiye tamamlanmadığı halde 12 kişilik yönetim kuruluyla oylama yapan Yıldız, istifa eden ilçe sekreteri Alaattin Karatekin yerine Eğitim Sekreteri İbrahim Şeker atadı. Böylelikle yedekten listeden yönetime gireceklerin oy kullanma hakkı da ilçe sekreteri olma hakkı da elinden alınmış oldu.

25 Eyl 2020 - 14:10 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler