CHP Darıca’da garip işler

CHP Darıca İlçe Örgütü, Darıca Belediyesi’nin meclis komisyon üyelerinin belirlendiği seçimde beklenmedik bir karar aldı

Darıca Belediyesi, meclis komisyon üye seçimlerinde CHP grubu oylamada değişik bir karar aldı. CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve ilçe örgütü, partinin İmar komisyonunda olabilecek tek üyesi mühendis Aydın Işık’ı bu komisyonda aday göstermedi. İnşaat Mühendisi olan Aydın Işık, İmar komisyonu yerine mesleki bilgisi ve yeterliliğinin olmadığı Hukuk komisyonundan aday gösterildi. Gökhan Aktaş ve ilçe yönetiminin böyle bir kararı neden aldığı ise merak ediliyor.

07 Tem 2020 - 18:44 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler