CHP Çayırova’ya iddialı aday

CHP Çayırova için iddialı bir aday adayı çıktı

CHP Çayırova’ya iddialı aday
Haber albümü için resme tıklayın

CHP Çayırova’nın eski belde başkanlarından Necdet Doğan, belediye başkan aday adaylığını açıkladı. Adaylık belirlenmesinde ön seçim olması gerektiğini vurgulayan Doğan, Cadde 58’deki basın açıklamasında, “Çayırova çocuğuyum, insanlarını biliyorum. Partim için bugüne kadar bireysel düşünmedim, hiçbir beklentim olmadı, belde başkanlığından sandık görevine kadar hep hizmet ettim. Bir boşluk gördük ve aday olmamız gerektiğini düşündüm” diye konuştu. Toplantıya CHP Çayırova eski ilçe başkanı Oruç Gökbulak da katıldı.

MUTLAKA ÖN SEÇİM OLMALI

Doğan, belediye başkan aday adaylığı için ön dosya vereceğini ifade ederken bunun sebebinin de mutlaka ön seçim olması gerektiğini söyledi. Doğan şöyle devam etti:” Genel merkezin kararı, saygı duyacağız. Ancak mutlaka ön seçim olmalı. Ön seçimden çıkacak adaydan sonra bölgemizde kamuoyu yoklaması yapılmasını istiyorum. İl başkanımızın da bu konuda taahhüdü var. Yarın dosyamı partiye vereceğim” dedi.

ÇAYIROVA’DA SEÇİMİ ALABİLİRİZ

Çayırova’da seçimi kazanabileceklerini belirten Necdet Doğan, “Seçimi kazanabileceğimize inanıyoruz. 2-3 aydır sahada çalışmalarımız var. İnsanların bakışı güzel. Derdimiz aday bulmak değil, Çayırova’da seçimi almak olmalıdır. Çayırovalılık bilinci bunu gerektiriyor” dedi. Geçimi siyasetten olanların, siyasetin önünü kapattığını kaydeden Necdet Doğan, ön seçim ve sonrasında kamuoyu yoklamasının bu olumsuzluğun önüne geçeceğini de sözlerine ekledi

25 Eki 2018 - 11:52 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler