Çakar: “Cedit’te sürecin takipçisiyiz”

CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar Cedit Kentsel Dönüşümünde yaşanan gelişmelerin ardından İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür etti

Dün Ankara’da gerçekleştirilen toplantıda Cedit Kentsel Dönüşüm projesinin bakanlığa devredilmesinin ardından bir açıklamada bulunan CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar: “2015 yılı mart ayında bir önceki dönem Belediye başkanı Nevzat doğan zamanında başlatılan ancak o dönemde tamamlanamayan, çözümsüzlüğe girip bölge halkını da bir belirsizliğe sürükleyip huzursuz eden Cedit Mahallesi Kentsel dönüşüm projesi ni İzmit Belediye başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet göreve geldiği ilk günden itibaren gündeminden düşürmeyip, gerek bölge halkıyla yapmış olduğu yoğun görüşme ve gerekse teknik çalışma sonucunda bir çözüme kavuşturulmuştur.

TEŞEKKÜR ETTİ

Partimizin halka hizmet önceliğimiz ilkesi çerçevesinde İzmit Belediye başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet de  halkın çıkarlarını, menfaatini önceliği yapmış siyaseti bir kenara bırakıp, gerçekçi hareket ederek halkın sorunlarının çözümü için tüm girişimleri yapıp, uzlaşmacı-olumlu tavrı ile “Cedit Mahallesi Kentsel dönüşüm projesi” konusu gerçekçi çözülebilir işlem aşamasına gelmiştir. Bu vesileyle bu işin çözümü için İzmit belediyesi başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür eder ayrıca Büyükşehir belediye başkanına da olumlu, uzlaşmacı bu tavrından dolayı da teşekkürü bir borç biliriz.

SÜRECİN TAKİPÇİSİYİZ

Bu noktadan sonra İzmit’imiz için ciddi bir öneme sahip olmasından dolayı kentin yaşana bilirliğini en üst seviyeye çekmek için şehir planlamasının, o bölgede yaşayan yer sahiplerinin çıkarlarının birincil öncelik yapılarak bir projenin ortaya çıkarılması en büyük temennimizdir. Cedit mahallesinin yanında olduğumuz bu süreçte onlarla birlikte sürecin takipçisi olmaya devam edeceğimizi bilinmesini isteriz. “ dedi.

22 May 2020 - 11:27 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler