Büyükakın muhtarlara projeleri anlattı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, İzmit ilçesi muhtarlarıyla bir araya geldi

Büyükakın muhtarlara projeleri anlattı
Büyükakın muhtarlara projeleri anlattı
Haber albümü için resme tıklayın

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Gökmen Mengüç, Mustafa Altay, Doğan Erol ve Hasan Aydınlık, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney ve İzmit Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Soydabaş’ın yanı sıra Bölge Koordinatörü Abdullah Köktürk’ün da hazır bulunduğu toplantıda muhtarları tek tek dinleyen Başkan Büyükakın, “Her birinizi bizlerin yakın çalışma arkadaşı olarak görüyoruz. Ekibimizle birlikte bugün burada sizlerin şehrimizin gelişimine dönük önerilerinizi dinleyeceğiz” dedi.

DEVAM EDEN PROJELER HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Mahallelerde ki eksiklikleri tespitinde çok önemli bir buluşma olarak dile getiren muhtarlara hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Büyükakın, ulaşımdan altyapıya, üst yapıdan gençlik projelerine kadar her konuda muhtarları bilgilendirdi. Vatandaşların taleplerine dönük dile getirilen konuların incelenmesi hususunda Büyükşehir Belediyesi üst yönetimine talimatlar veren Başkan Büyükakın, proje çalışmaları devam eden çalışmalar hakkında da muhtarlara bilgi verdi. Başkan Büyükakın toplantıda, “Muhtarlarımızla birlikte mahallelerimize hizmetlerimizi arttırarak sürdüreceğiz” vurgusu da yaptı.

22 Şub 2020 - 13:11 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler