Büyükakın açıkladı: Kocaeli Fuarı Büyükşehir’e devredildi!

AKP’nin İstişare Kurulu’nda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Kocaeli Fuarı ile ilgili çok önemli bir gelişmeyi duyurdu. Büyükakın Çevre Bakanlığı ile görüşmelerin yapıldığını, Kocaeli Fuarı’nın tamamı Büyükşehir’e devredileceğini söyledi

Büyükakın açıkladı:  Kocaeli Fuarı Büyükşehir’e devredildi!
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AKP’nin İstişare Kurulu2nda önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Büyükakın Kocaeli Fuarı’nın tamamının Büyükşehir Belediyesi’ne devredildiğini ifade etti.

Büyükakın konuyla ilgili şunları söyledi: “Gölcük’teki Millet Bahçesi'ni de Çevre Bakanlığı yapacak. Fuar alanındaki hazine arazilerini bize devredecekler. 250 dönüm arazinin devri olacak. Vinsan’a kadar bir kamusal alan olarak planlanacak. Bu devir bedelsiz olacak. Kömürcüler OSB’nin yerinin değiştirilmesi noktasında bize müjde verildikten sonra çalışmaları başlattık. Dilovası’ndaki kardeşlerimiz için önemli bir husus bu, Körfez ve Derince’de altyapı ihaleleri yapılmak üzere.”

19 Eki 2019 - 11:49 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

06

Remzi - Kocaelinin eğlence merkezi lunapark.Son Açık hava sineması hapılabilirzamanlarda ilgisini heyecanını kaybetmişti.Ha var ha yok gibi birşeydi açıkçası.Büyükşehir belediyemiz inşaAllah daha çekici hale getirir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 11:49
05

Tekin Kara - Köhne fuar alanı; sefalet açık hava müzesi olmuş!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 11:49
04

Okuyucu - O lunapark Kocaelinin simgesi. Daha eğlenceli, temalı, aktif hale getirin o fuarı. Her kesimden insan yaz aylarında orada. Daha güvenlikli hak alırsa i, şehirdışı da gelir, ilimize ekonomik katkı olur. Fuarı eskisi gibi cıvıl cıvıl yapın... YAZIK etmeyin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 11:49
03

Mert - Izmit çarsı icinden cıkılmaz bir hal aldı fuar alanı winsana dogru düsünülünce burası çarşı olamaz mı. Daha geniş yollar kaldırımlar bankalar buraya taşınabilir cafe ve mağazalar. Yeni bir vapur iskelesi kadıköy gibi olur izmit. deniz kenarında bir çarşı güzel olur eski çarsı da bu sayede biraz rahatlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 11:49


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler