Bülent Işık, CHP’den istifa etti

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Batı yakasındaki sevilen simalarından olan Gebze Servisçiler Odası Derneği Başkanı Bülent Işık, partisinden istifa ettiğini duyurdu. Işık, gönülden CHP’li olduğunu, başka bir partiye geçmeyi kesinlikle düşünmediğini kaydetti

Bülent Işık, CHP’den istifa etti
Bülent Işık, CHP’den istifa etti
Haber albümü için resme tıklayın

CHP’nin Batı yakasındaki önemli isimlerinden olan, yanlış karşısında sessiz kalamayan, partideki değişim hareketinde Genel Merkez’in yanında duran Bülent Işık, Darıca İlçe Yönetimi ve İl Başkanı Cengiz Sarıbay ile yaşadığı sıkıntılar sonrası, kesin ihraç istemiyle disipline verilince gönülden bağlı olduğu partisi CHP’den istifa etti. Gebze Servisçiler Derneği Başkanlığı da yapan ve servisçilerin sıkıntılarıyla ilgili pek çok eyleme imza atan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile davalık olan Batur Turizm ve Gayrimenkul’ün sahibi Bülent Işık, dün (15 Ekim) itibari ile istifa dilekçesini parti yönetimine yolladı. Oğlunun adını Mustafa Kemal koyan, Atatürk’ün kurduğu CHP’ye gönülden bağlı olan Bülent Işık, istifa etmek durumunda kaldığı CHP dışında hiçbir siyasi partide de siyaset yapmayacağını dile getirdi. 

16 Eki 2018 - 09:36 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler