Bozkurt Uslu başkanlığa aday

CHP’nin sevilen isimlerinden Bozkurt Uslu Körfez Belediye Başkanlığı için aday adayı oluyor

Yerel seçim sürecine yaklaşırken CHP’de hareketlilik yavaş yavaş artmaya başladı. Yaşanan hareketlilikte aday bolluğu olacak ilçelerden birinin Körfez ilçe olacağı görülüyor. Körfez’de belediye başkanlığı aday adaylığı için ismi çok üzün süreden beri konuşulan ve partisinin sevilen isimlerinden olan Bozkurt Uslu yarın aday adaylığı başvurusunu yapıyor. Bozkurt Uslu yarın saat 16.00’da CHP Körfez İlçe Örgütü’ne giderek resmi başvurusunu yapacak. Uslu’nun adaylık başvurusuna partililerin de yoğun katılım göstermesi bekleniyor.

18 Eki 2018 - 20:00 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

izmit - Yakışır hemde çok çok yakışır. En düzgün partili ve siyasetçilerden bir kaçından biridir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ekim 20:00
01

Rua Ayengin - 50 yıldır tanırım gördüğüm müstesna dürüst ve aklı başında insanlardan birisi belki birincisidir. Belediye başkanlığına seçilirse Körfez'e birkaç sınıf birden atlatacağından eminim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ekim 20:00


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler