Birol Sağlam yeniden aday

İzmit Belediyesi CHP’li meclis üyesi Birol Sağlam, yeni dönemde yeniden meclis üyeliği adaylığı için dosyasını teslim etti.

İzmit Belediyesi mevcut CHP’li meclis üyesi Plan ve Bütçe Kültür Komisyonunda görev alan Birol Sağlam, yeni dönem için yeniden aday adayı oldu. Sağlam, adaylık dosyasını son gün İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar’a teslim etti.

“BİZLER POLİTİKA YAPMAYACAĞIZ”

Dosyasını teslim ettikten sonra kısa bir açıklama yapan Birol Sağlam,“İktidar zihniyeti apolitik bir toplum yarattı. O yüzden bilgi önceliğimiz olmalı, akıl önceliğimiz olmalı kişisel hırs ve menfaatler bizleri başarıya değil hezimete sürükler bu tarihte de hep böyle olmuştur. Bizler politika yapmayacağız politika üretmeye devam edeceğiz” dedi.

26 Eki 2018 - 16:09 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Mehmet Ali - Yazık insan biraz utanır. Partide de biraz etik olsa bunun dosyasını kabul etmezdi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Ekim 16:09


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler