Bir telefonla AKP’ye üye oldu

AKP Derince İlçe Başkanlığı tarafından üye çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

AKP Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ve yönetim kurulu, üye çalışmalarına ağırlık verdi. Kadın ve Gençlik kollarının da desteği ile son dönemde yeni üye kayıtları hızla artmaya başladı. Yönetim kurulu üyeleri partiye üye olmak isteyen vatandaşlara ulaşmak için hiçbir engel tanımıyor. Bunlardan biri önceki gün yaşandı. Yavuz Sultan Mahallesi’nde oturan Ahmet Yaylalı (70), partiye üye olmak istediğini, AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in çalışmalarını takdirle takip ettiğini belirterek, partiye üye olmak istediğini kaydetti. Ancak tedavisi nedeniyle evden çıkamadığını söyleyince yöneticiler evine kadar gidip üye işlemlerini tamamladı. Merdan, üye çalışmalarının aynı hassasiyetle bundan sonra da devam edeceğini kaydetti.

22 Eyl 2020 - 12:21 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

necip - Bu üye olanlara yazık doğrusu, yarının sanıkları olacaklar tıpkı fetö gibi hatta daha ağırı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Eylül 12:21
03

Orhan Gazi - Aman ha bu partinin günahı çok bu vebale ortak olmayın.Bunlar olmuşlar kibir abideleri.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Eylül 12:21
02

Cumhuriyet - Akp’nin içler acısı halini gösteren ufak bir detaydır bu haber.Birde şu uyarıda bulunacağım akp ile ne bu dünyada ne de ahirette mesaim olmasın diyen büyük ve küçüklerim lütfen e-devletten siyasi parti üyeliğinizi sorgulayın lütfen sizide benim gibi haberiniz olmadan üye yapmış olabilirler.Bilginize

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Eylül 12:21
01

Arkadaş - Evet bunun yanı sıra partiye üye olup haberi olmayanlar,zorla partiye üye yapılan memur ve işçiler,Saray gezisi vaadiyle partiye üye yapılanlar vs vs.Allah o partinin önünden geçirmeyi dahi nasip etmesin sevdiği kuluna.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Eylül 12:21


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler