“Bir avuç tefeciden para dilenenlere ben milliyetçi demem”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kayseri Muhtarlar Buluşması'nda konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kayseri Muhtarlar Buluşması'nda konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları:

Terör kimden ve nereden gelirse gelsin bir insanlık suçudur. Terörün gerekçesi olmaz. Teröre karşı durmak bir insanlık görevidir. Düşüncelerimiz, kimliklerimiz farklı olabilir ama hepimiz insanız, hepimizin görevi teröre karşı durmaktır.

Sezgin Tanrıkulu'nun katıldığı cenaze töreni Tahir Elçi'nin cenaze törenidir. O cenaze törenine bütün siyasi partilerden katılım var. Photoshop yapılıyor, tabutun başına terör örgütünün bayrağı konuyor ve yayınlanıyor. Bu konuda faili aramak için davalar açıldı. Sezgin Tanrıkulu Diyarbakır Baro Başkanlığı yaparken en açık şekilde teröre karşıyız diye açıklama yapan kişidir.

Benim milliyetçilik anlayışım vatanseverliktir. Eğer 21. yüzyılın Türkiye'si Londra'daki bir avuç tefeciye para dileniyorsa ben o yöneticilerin hiçbirisine milliyetçi diyemem. Başkasına el avuç alan emir alır. 18 yılda 187 milyar dolar faiz ödemişseniz hepimizin düşünmesi lazım.

İhaleyi neden dolarla yapıyorsunuz? Hani milliyetçiydik, yerliydik? Yarın ihtilaf çıktı diyelim, dava nerede görülecek? Londra mahkemelerinde...

TANK PALET FABRİKASI

Değeri 20 milyar dolar Tank Palet fabrikasının. Fabrika ordunun. 20 milyar dolarlık ordunun Tank Palet fabrikası Katar ordusuna verildi. Kaç liraya verildi bilen var mı? 0 dolar. 1 dolar dahi almadılar. Ordunun hakkını hukukunu kim savunacak? Mustafa Kemal'in ordusunu kim savunacak? İki kurumun siyasete bulaşmaması lazım. Genelkurmay Başkanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı.

02 Ara 2020 - 13:21 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

CARSİ - HERKES SENİN GİBİ DUSUNSE. ARKADAS BU ULKE UCAR HERJESE SELAMLAR.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Aralık 13:21
01

Arkadaş - Ergenekon,balyoz zamanında Türk Ordusunun yanında kimlerin olduğunu biliyoruz.Asker operasyona çıkmasın diyenlere karşı kimlerin mücadele verdiğini de biliyoruz.Sen gönlünü ferah tut Sayın Kılıçdaroğlu.Biz kimin ne halt olduğunu,kimin ülkesini çıkarları ve iktidarı için sattığını da çok iyi görüyoruz.Siz silkeleyin Sayın Kılıçdaroğlu,silkeleyin ki sinirleri daha çok bozulsun,geçmişi unutturmayın.Sayın Kılıçdaroğlu sizin izlediğiniz siyaseti uzun süredir beğenmesemde son dönem performansınız Chp ye yakışan bir performans böyle devam edin,gerçekler bazılarının kudurmasına sebep oluyor..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Aralık 13:21


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler