Belediye görmüyor mu? Sanayi sitesi pislikten geçilmiyor!

Başiskele Sanayi Sitesi’nin kirliliği görenleri adeta şok ederken, belediyenin bu kirliliği görüp görmediği merak edildi

Belediye görmüyor mu?  Sanayi sitesi pislikten geçilmiyor!
Belediye görmüyor mu?  Sanayi sitesi pislikten geçilmiyor!
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli’de korona virüs vakaları her geçen gün artmaya devam ederken, ülkemizde vakaları azaltmak için çeşitli önlemler alınmaya başladı. Ancak korona virüsün ülkemizde görüldüğü ilk günlerdeki titizlik, vaka sayısı daha fazla olmasına rağmen bugünlerde görünmüyor. BaşiskeleSanayi Sitesi’nin kirliliği görenleri adeta şok etti. Sanayi Sitesi’nde yerlerin kullanılıp atılmış yemek kaplarından geçilmediği görüldü. Aynı zamanda dolup taşan çöp konteynırının etrafında da neredeyse bir konteynır daha dolduracak kadar çöp kaynaması dikkatlerden kaçmadı. Başiskele Belediyesi’nin sanayi sitesinin kirliliğinden haberdar olup olmadığı bilinmezken, korona virüs günlerinde çalışmaya devam eden işçiler bir an önce bu kirliliğe son verilmesini istiyor.

03 Ara 2020 - 15:46 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Eski Akpli - Yasin, şu an reisimizin bırak dediği ve emre itaat ederek bıraktığı bıyıklarını burmakla meşgul.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Aralık 15:46


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler