Başkan Ellibeş coronayı atlattı göreve yarın başlıyor ama…

AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, koronavirüsü atlattı, tam 3 hafta sonra yarın (26 Kasım Perşembe) görevine başlıyor ama yüz yüze tebrikler pandemiden sonra yapılacak

AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, 6 Kasım’da eşi Feriha Hanım’a yapılan Covid-19 test sonucu pozitif çıktığı için bulaş riskiyle karantinaya alınmıştı. Ardından yapılan kontrollerde Başkan Ellibeş’in de testi pozitif çıkınca karantina süresi uzamıştı. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen 7.Olağan İl Kongresine de bu nedenle katılamayan Başkan Ellibeş, tam 3 hafta sonra görevinin başına dönüyor.

YÜZ YÜZE KUTLAMA, PANDEMİDEN SONRA

Başkan Ellibeş, göreve başlamadan önce hayırlı olsun ziyaretleri hakkında bir uyarıda bulundu. Covid vakaları arttığı için tedbirlerin yeniden sıkılaştırıldığına dikkat çeken Başkan Ellibeş, “Kongreden bu yana sayısız tebrik telefonu ve mesaj aldık. Herkese çok teşekkür ediyorum. Bu güven ve desteğe ben ve arkadaşlarım layık olmak için çok çalışacağız. Bundan sonra da telefon ya da mesajla görüşmelerimiz devam etsin istiyoruz. Yüz yüze tebrik ve kutlamaları pandemiden sonraya bırakalım. Ülkemiz ve dünya bu illetten kurtulduktan sonra hep birlikte kutlama yaparız. Çiçek yerine Kızılay ve Mehmetçik Vakfımız başta olmak üzere bütün yardım kuruluşlarına bağış yapmanız bizi daha mutlu edecektir” dedi.

25 Kas 2020 - 12:03 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler