Bakıroğlu o programda yoktu!

AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Güney’in, gençlik kolları başkanlığı görevinde bulunmuş isimlerle bir araya geldiği toplantıya Erkan Bakıroğlu’nun katılmaması dikkatlerden kaçmadı

Bakıroğlu o programda yoktu!
Haber albümü için resme tıklayın

AKP’nin kuruluşundan bu yana gençlik kollarında görev alan yöneticiler İzmit İlçe Başkanı Ali Güney’e destek için AKP İzmit eski Yöneticisi ve kurucu gençlik kolları başkanı Erkan Bakıroğlu’nun ise programda bulunmaması dikkatlerden kaçmadı. Bakıroğlu’nun programa davet edildiği halde neden katılmadığı merak edildi. Erkan Bakıroğlu gazetemize yaptığı açıklamada İzmit ilçe başkanı Ali Güney'i arayarak o gün il dışında bulunması sebebiyle programa katılamayacağının bilgisini verdiğini söyledi.

21 Eki 2020 - 12:28 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler