“Akşener’in yolundayız”

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanlığında Başkan Burak Uluköylü ve yeni yönetim kurulu ilk toplantıya imza attılar. İYİ Parti Gebze ilçe binasında gerçekleşen toplantıda yönetim kurulu üyeleri birbirleriyle tanışırken dilek ve temennilerini sundular.

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü konuşmasında yeni yönetimin hayırlı olmasını diledi. Başkan Uluköylü, “Tüm arkadaşlarıma hem teşekkür ediyor, hem de başarı diliyorum. Hepinizin gözlerindeki o ışığı ve heyecanı görüyorum. Bu beni mutlu ediyor. İnşallah iyi ve güzel bir dönem yaşayacağız. Bu ay sonuna kadar yeni binamıza taşınma işlemlerimizi gerçekleştireceğiz. Yeni binamızın hepimize daha faydalı olacağı görüşündeyim” ifadesini kullandı.

Başkan Uluköylü konuşmasına şöyle devam etti; “Partimizin kapısı bayrakla, dinle ve Atatürk ile problemi olmayan herkese açık. Hep beraber yeni bir döneme başladık. Genel başkanımız Meral Akşener’in önderliğinde bu yolda güzel şeyler başaracağımıza inanıyorum. Yakın dönemde görev dağılımlarımızı gerçekleştireceğiz. On beş günde bir yönetim kurulu toplantılarımıza imza atacağız. Ben her birinize güveniyorum. Güzel ve ahlaklı siyaset felsefesiyle kolları sıvadık. Hem kentimizde hem de ülkemizde hayırlı işler yapan, memlekete iyi gelecek siyasetin peşindeyiz” şeklinde konuştu.

25 Şub 2020 - 16:35 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler