Akşener: Beni oradan jiletle kazıyamayacaklar!

İYİ Parti Genel Başkanı İzmitli Meral Akşener, Niğde’de partisinin il binası açılışında yaptığı konuşmada bütün abidik kubidiklerin seçim sandığında yapıldığını belirterek “YSK'de bir abidik kubidikler olursa sandalyeyi koyacağım önüne beni oradan jiletle kazıyamayacaklar” dedi

İYİ Parti Genel Başkanı İzmitli Meral Akşener, partisinin il binası açılışı için Niğde’deydi. Burada vatandaşlara hitap eden Akşener, bütün abidik kubidik işlerin sandıkta yapılabileceğini belirterek kadınlara seslendi, sandıkları koruyacaklarını söyledi. Akşener, “YSK’de bir abidik kubudikler olursa sandalyeyi koyacağım önüne beni oradan jiletle kazıyamayacaklar” dedi.

Akşener, şunları söyledi: “Bütün abidik kubidikler seçim sandığında yapılır, dolayısıyla kadınlarımıza sesleniyorum sandıkları koruyacağız. O sandıkları korumak için neler yaptım siz bilemezsiniz. Dayısı ile YSK’da bir abidik kubidikler olursa sandalyeyi koyacağım önüne beni oradan jiletle kazıyamayacaklar.

Yönetim boşluğu olduğu için dolar 4 liraya Euro 5 lirayı aştı. Yönetim boşluğu olduğu için Türkiye’de darbe yapıldı. 3.5 milyon Suriyeli Türkiye’de bu insanların ne olacağını bilmiyorsun. Menbiç’ten bahseden var mı?

GENÇLER İŞSİZ İNTİHAR EDİYOR, TROLLERİNİZ DALGA GEÇİYOR

Biliyor musunuz Ömer Halisdemir rahmetli şehidimizin adının verildiği üniversitenin önünden geçtik. Her üniversite bitiren üniversiteli iş bulabiliyor mu? Bu ülkenin gençleri işsiz işsiz, sizin bir baltaya sap olamayan çocuklarınız gemicik filoları sahipleri. İntihar ediyor gençlerimiz intihar. Sizin trolleriniz onlarla dalga geçiyor. Allah onları ıslah etsin.

Sanayi yatırımlara hız vereceğiz, benim yakınlarımdan bir Allah’ın kulunun zengin edildiğini görmeyeceksiniz. Böl parçala yönet anlayışını ortadan kaldıracağız. Biz geliyoruz, biz kazanacağız.”

29 Nis 2018 - 14:02 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler