AKP’liler mutluluktan ne diyeceklerini bilmiyorlar!

Meclis Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda AKP’lilerin Başkan Hürriyet’te ilgili “İmamoğlu’nun gönlünü hoş ediyor” söylemleriyle ilgili de konuşan Başkan İmamoğlu AKP’lilerin mutluluktan ne diyeceklerini bilmediğini ifade etti

AKP’liler mutluluktan ne diyeceklerini bilmiyorlar!
Haber albümü için resme tıklayın

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ile Kiptaş’ın sosyal konut projesi yapacağı Arızlı’daki alanda bir araya geldi. Alanda inceleme bulunduktan sonra İzmit Belediyesi’ne geçen başkanlar Meclis Toplantı Salonu’nda toplantı düzenledi. Toplantıda sözü alan Başkan İmamoğlu şu sözleri kaydetti: “İzmit’te olmaktan ve beraber iş üretmekten dolayı mutluyum. İstanbul her yönüyle Türkiye’nin motivasyonudur. Ürettiğimiz ne var ise bunu Türkiye’nin her köşesi ile paylaşmayı vazife biliriz. Marmara bölgesindeki iller İstanbul’un birinci halkası olmalı. Fatma Hanım’a teşekkür ediyorum.

“NE YAZIK Kİ UZUN YILLAR KENTSEL DÖNÜŞÜM YAPILMADI”

Güzel işlere imza atmak adına bir araya geldik. Çok başlığımız var. Örnek olmaya devam edeceğiz. Kocaelililer bizleri takip etmeye devam etsin. Hangi siyasi parti olursa olsun her belediye ile bilgi paylaşımında bulunuruz. Bizim parti zanlık ile alakamız yoktur. Kocaeli’de olmak gerçekten keyifli. Benim sporculuk zamanlarımın bir kısmı burada geçti. Bu şehre yabancı değilim. Gölcük Depreminde buraya gelmiş birkaç gününü geçirmiş bir vatandaşım. Ne yazık ki uzun yıllar sağlıklı kentsel dönüşümler yapılmadı. Başkanlığımız öncülünde sağlıklı kentsel dönüşümler yapacağız. Aralık ayında temelini atacağız. Konuta gerçek ihtiyacı olan projemizde şeffaf ve atılımcı bir şekilde yapacağız.”

“MUTLULUKTAN NE DİYECEKLERİNİ BİLMİYORLAR”

AKP’lilerin Başkan Hürriyet’te ilgili “İmamoğlu’nun gönlünü hoş ediyor” söylemleriyle ilgili de konuşan Başkan İmamoğlu şu ifadeleri kullandı: “Benim gönlümün olması için İzmit’te 150 konut yapılıyorsa keşke her ay gönlüm gelse de İzmit’e konut yapsak. Bence AK Partili kardeşlerimiz de buraya yaptığımız hizmetten dolayı mutlu olmuşlardır o yüzden ne diyeceklerini bilmiyorlardır. İnşallah bol bol gönlüm olur.”

27 Kas 2020 - 16:46 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

08

Necmetin yenidünya - Başarılar.dilerim başkanım yolunuz açık olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Kasım 16:46
07

Ersoy Kandemir - Ben sizin yerinizde olsam Kocaeli Havalimanın Vip bölümüne gider orda telefonumdan “Ceddin Dedin “”Plevne Marşı”bir de “İzmir Marşı”dinler basın mensuplarıyla BEN GELDİM SEDDDAAAAAAR EFENDİ diye haykırırdım İzmitin Doğusundan Kuzey Batısına doğru!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Kasım 16:46
06

Mücahid - yerin ihalesi yapıldımı acaba yoksa ibb ye peşkeş mi çekildi?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Kasım 16:46
04

Arkadaş - Bir tanesi de burada sensin değil mi mutlu olanlardan:):)Trolcük:))Telaş yapma .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Kasım 16:46
03

Vatandaş. - Selin zorunuza gitti dimi laik başkanları görmek.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Kasım 16:46
01

Arkadaş - Bir tanesi de burada sensin değil mi mutlu olanlardan:):)Trolcük:))Telaş yapma .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Kasım 16:46


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler