AKP’li muhtar partiden istifa etti!

AKP Üyesi olan ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e yaptığı eleştirilerle bilinen Kabaoğlu Muhtarı Ali Akbaş partiden istifa etti

AKP’li muhtar partiden istifa etti!
AKP’li muhtar partiden istifa etti!
Haber albümü için resme tıklayın

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e yaptığı eleştirilerle bilinen hatta Başkan Hürriyet’in kendisine beddua ettiğini iddia eden Kabaoğlu Muhtarı Ali Akbaş AKP’den istifa etti.

HÜRRİYET’LE ARAYI KAPATTILAR

Başkan Hürriyet’in asfalt çalışmaları esnasında Akbaş’la çay içmesinin ardından ikilinin barıştığı konuşuluyordu. Akbaş’ın Muhtarların ağırlandığı Sarısu kampında yaptığı “İzmit belediye başkanımızın İzmitli Muhtarlara Muhtarlar günü hediyesi... Hem yapılan erken kutlama ve bu güzel hediyeler için Sayın başkanımıza teşekkür ederim.. Muhtar yaptığı siyaset ile değil, mahallesine yapılan hizmet ile anılmalı... Siyasetin kapı kulu olmamalıyız... Sağlıklı günler dilerim.. Sağlıkla kalın inşallah” ve “İzmit belediye başkanımızın İzmitli Muhtarlara Muhtarlar günü hediyesi... Hem yapılan erken kutlama ve bu güzel hediyeler için Sayın başkanımıza teşekkür ederim.. Muhtar yaptığı siyaset ile değil, mahallesine yapılan hizmet ile anılmalı... Siyasetin kapı kulu olmamalıyız... Sağlıklı günler dilerim.. Sağlıkla kalın inşallah” açıklamalarıyla istifa edeceğinin sinyalini vermişti.

21 Eyl 2020 - 14:42 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

06

Ali - kadıköy mahallesini bok götürüyor bir yıkamadahi yapmadılar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 14:42
05

hizmetiş - hizmet mi ilk önce fatih caddesini bi yaptırsın yıllardır kışın çamur yazın toz içinde yaşıyoruz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 14:42
04

Devletini seven - Kaplı olarak tebrik ederim muhtarın partisini olur

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 14:42
02

İzmit Li Demokrat - Ali ne zaman ak partili oldu da istifa etti

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 14:42


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler