AKP’li meclis üyesinden işçilere tehdit!

İzmit Belediyesi’nin CHP’li meclis üyesi Tuncay Aşkın, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda AKP’li Meclis Üyesi Fikret Hocaoğlu’nun,  belediye çalışanlarını tehdit ettiğini söyledi

AKP’li meclis üyesinden işçilere tehdit!
Haber albümü için resme tıklayın

İzmit Belediyesi CHP’li meclis üyesi Tuncay Aşkın, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak şunları söyledi: ‘’İşte tam da söylediğimiz bu. Bu paylaşımda görüldüğü gibi, geçmiş dönemde belediye de işe alınacakların isimleri kurumda değil, AKP’nin teşkilat yapılanmasında belirlendiği açıkça itiraf edilmiş.

İşin acı tarafı da işini yapmaktan başka bir düşünceleri olmayan emekçi kardeşlerimizi, bu güne kadar ortalık karıştırmaktan başka hiçbir iş yapmayan, Sözde Meclis üyesi Fikret Hocaoğlu, kendilerine hizmet etmeyenlerden 4 yıl sonra hesap soracaklarını belirterek açık açık tehdit etmiştir. Arkasından da eski belediye çalışanı “Hepsiyle tek tek görüşeceğiz abim benim” diyerek meclis üyesine destek olmuştur.

Ey Fikret Hocaoğlu; insanlar salgınla ve ekonomik sıkıntılarla mücadele ederken, belediye çalışanlarımız canları pahasına İzmit halkına hizmet ederken, sen hangi hakla belediye çalışanlarını tehdit edersin.

İŞİNİZİ YAPIN

Buradan AKP’nin militanlarına sesleniyorum. Evine ekmek götürmekten başka bir dertleri olmayan emekçilerin üzerinden kirli ellerinizi çekin. Buradan geçmiş dönemde işe başlamış emekçi kardeşlerimize sesleniyorum. Sadece işinizi yapın. İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet, göreve başladığı ilk gün, Belediye çalışanlarına, ‘Söylentilere kulak asmayın, işini hakkıyla yapan kimsenin ekmeğiyle oynamayacağız.

Sizin tek sorumluluğunuz İzmit halkına hizmet etmektir’ demiştir. Öncelikle şunu söyleyeyim, siz kabullenemeseniz de, hazmedemeseniz de, İzmit halkı yetkiyi Millet İttifakı’na vermiştir. Sizin engellemelerinize rağmen İzmit’e ve halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.

Dört yıl sonra bırakın İzmit’te seçim kazanmayı, genelde de iktidarı ancak rüyanızda göreceksiniz.”

20 Nis 2020 - 23:07 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

07

demir2541 - Tehdit eden şahıs benim paramı vermedin.ben bu zamana kadar sustum gebze de nasıl iş yaptınız yazayım mı az vicdanlı olun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Nisan 23:07
04

İzmitin cocuguu - Bizde Burdan Tuncay aşkinaa sesleniyoruz?? Biz işimizi yapmadikdami işimizden atildik sayin aşkin bunuda cevablarmisin kardesss??

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Nisan 23:07
02

Arkadaş - Daha da tehlikeli olacaklar buradan uyarıyorum akp başlangıcında ki izlediği siyasetten çok uzaklaşmış hatta kopmuştur ve giderek suç şebekesi mahiyetinde bir görünüm vermektedir her türlü aşağılık söylem ve eyleme başvurabilirler.Son çırpınışları itibari ile iyice zıvanadan çıktılar ve daha da güçsüzleştikçe kontrolü kaybedecekler..Bu insan müsveddesine gelince 4 seneye kalmaz insan içine çıkamayacaksın haberin ola.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Nisan 23:07
01

Cumhuriyet - Koronavirüsün iyi yanlarından biri de bütün cebberüt zihinleri gün yüzüne çıkarması veya deşifre etmesi oluyor bu sadece ilimizde yada ülkemizde değil bütün dünyada böyle.Tek dileğim halkımızın bu tiplemeleri görüp çok iyi okuması ve bunlara siyaset ve tarihin mezarlığına gömmesi.Bir kez daha bunların ne kadar haysiyetsiz ve ahlaksız mikrop sürüsü olduğunu idrak ettim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Nisan 23:07


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler