AKP’de partililere tatil uyarısı

AKP’de Gölcük ve Başiskele İlçe Danışma Meclisi toplantılarından sonra bugün de AKP Kartepe İlçe 63’ncü Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi toplantısı Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

AKP Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliği yaptığı Kartepe İlçe 63’ncü Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi toplantısına; İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, il ve ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları başkanları, mahalle başkanları ve yönetimleri, meclis üyeleri ile istişare kurulu üyeleri katıldı. 31 Mart seçimlerinde Kocaeli birincisi olduklarını hatırlatan AKP Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, 63’ncü ilçe danışma meclisinde yaptığı konuşmada ana kademe, kadın, gençlik kolları ve meclis üyeleri ile birbirleriyle uyumlu olarak çalıştıklarını söyledi.

KARTEPEYİ NAKIŞ NAKIŞ İŞLİYORUZ

10 yıldır teşkilatlarda görev yapmanın gururunu yaşadığını belirten Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, teşkilatların birçok kademesinde görev yaptığını, bu davanın bu ferdi olmaktan her zaman gurur duyduğunu söyledi. Çok güzel bir seçim geçirdiklerini çok çalıştıklarını ve başarılı olduklarını belirten Kocaman şöyle konuştu: “Meclis üyelerimiz ile uyum içinde birlik beraberlik içinde çalışıyoruz. Kartepe gerçekten bir başka güzel, farkını çok iyi görüyorum. Şimdiye kadar güzel hizmetler yapıldı; çok güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz. Kartepe’yi 10 yaşında bir çocuk gibi nakış-nakış işliyoruz. Kartepe hızlı ve güzel gelişiyor. 20-30-50 yıl sonrası hayal ediyor ve heyecanlanıyorum. Herkes bu partinin neferi olsun, şucu- bucu olmasın. Milletimiz, vatan hainlerine 15 Temmuz’da dersini verdi. Vatanımıza bayrağımıza sahip çıkacağız.”

SIRAYA KOYUN

AKP teşkilatlarının güçlü duruşlarına devam edeceğini ifade eden Ellibeş, :“31 Mart seçimlerinde yüzde 60 oyla Kocaeli birincisi oldunuz; sizlere teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum. Gönül belediyeciliği yaptık, şimdi gönül siyaseti yapıyoruz. Fedakarlıklarımızı daha da artıracağız. Vitesi biraz daha yükselteceğiz. Seçim bitti diye istirahat yok; tatillerinizi sıraya koyun. Teşkilat çalışmalarını ve halkla buluşmaları ihmal etmeyelim. Çok güzel işler, hizmetler yaptık. Sıkıntılar var, dünyada da sıkıntı var. Ülkemize karşı ekonomik savaş, saldırılar var. Şimdi etkisi hissediliyor. Bize yakışan dünya lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a desteği dün verdik, bugün veriyoruz, yarında vermeye de davam edeceğiz.”

16 Tem 2019 - 22:29 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

erkantekin. - BEN BURDAYIM BASKANIM.HALK DIYORSUNUZ YA.NE GELEN VAAAR.NEDE SORAN.5 KISILIK BIR AILEYIZ.HIC BIR PARTIYE UYE FALAN DEGILIM.SADE BIR VATANDASIM.BEKLIYORUZ BUYRUN GELIN.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Temmuz 22:29
01

Pasalii - Ne anlation Mehmey ellibes ?? Git torunlarini büyütt ya sen il baskanligi sana 10 gömlek buyuk agaa... Zerre heycan yok teskilatcilik yokk emekli memur misali :)) yazik...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Temmuz 22:29


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler