AKP’de bir başkan daha görevi bıraktı!

AKP İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Nur Yeşildal’ın ardından AKP Karamürsel İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin de görevi bıraktığını duyurdu

AKP’de bir başkan daha görevi bıraktı!
AKP’de bir başkan daha görevi bıraktı!
Haber albümü için resme tıklayın

AKP İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Nur Yeşildal bugün sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda görevi bıraktığını duyurmuştu. Yeşildal’ın ardından AKP Karamürsel İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin de görevi bıraktığını duyurdu. Ekin sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “AK Partide ilk görev aldığım günden bugüne kadar olan süre içerisinde, milletime ve partimin ilkelerine bağlı siyaset yapmaya gayret ettim. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde Tüm kardeşlerimize ulaşabilmek ve partimizin bayrağını daha da yukarıda dalgalandırabilmek için gayretle çalışmaya özen gösterdim. Bulunduğum tüm görevlerde önce Allah rızasını sonra da milletimizin rızasını kazanmaya çalıştım. Umarım bu çalışmalarımız milletimizin gönlünde karşılık bulmuştur.

İSTİŞARELER SONUCU BIRAKTIM

Yapılan istişareler sonucunda yeni başkanla devam etme kararı uygun görülmesi neticesinde, bağlı olmuş olduğun Karamürsel Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı görevlerimden ayrılıyorum.

Geride bıraktığımız süre içerisinde birlikte çalıştığımız tüm Başkanlar ve yöneticilerine, değerli Milletvekillerimize, kıymetli istişare kurulu üyelerimize, mahallelerimizde değerli mahalle başkanlarımıza, şehrimizin geleceği için mesai yaptığımız değerli meclis üyelerimize ve gece gündüz tüm zamanını bu teşkilata harcayan kıymetli kardeşlerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”

21 Kas 2020 - 14:41 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

güler - artık kaçmak zamanı adını duymak istemiyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Kasım 14:41
02

İzmit 41 - Hepiniz bırakın milyonlar o zaman bu uyuz parti kapansın davul zurna çaldır acağız

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Kasım 14:41


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler