AKP Kocaeli erken seçim istemiyor

AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş Kocaeli TV canlı yayınında yaptığı açıklamayla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sözlerinin doğru okunması gerektiğini belirterek Türkiye’nin erken seçime ihtiyacı olmadığını ifade etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AKP İl Başkanlığı’yla video konferans görüşmesinde yaptığı ”Yarından tezi yok, yeni bir gönül seferberliği başlatıyoruz. Çarşambadan itibaren de bizzat sahaya inerek, milletimize gidecek kendimizi anlatacak, onun da derdini dinleyeceğiz” açıklamaları erken seçim olarak yorumlanmıştı. Kocaeli TV’de Hakan Katırcı’nın canlı yayınına konuk olan AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, erken seçim yorumlarıyla ilgili şu ifadeleri kullandı: “Türkiye’de erken seçim olmaz, olmasının da gereği yok. Dünya lideri olarak adlandırılan bir Cumhurbaşkanımız var. Başarılı performans koyan bir hükümetimiz var. Tıkır tıkır çalşan bir meclisimiz var. Erken seçim olmasının bir anlamı yok.

“DOĞRU OKUMAK LAZIM”

Erken seçim Türkiye’nin geleceğine darbe vurmaktır. Her siyasi parti kurulduğunda bir seçim mi yapmak gerekir? Cumhurbaşkanımızın sahaya inin tavsiyesini doğru okumak lazım. 2.5 aydır aktif siyaseti yapamadık. Halkımızla bütünleşip, onlara hitap edecek bir çalışma yapamadık. Sebebi de Covid-19’la ilgili yapılan mücadele. Madem yeniden normalleşmeye dönen bir Türkiye’de Cumhurbaşkanımızın bir ikazı oldu bize. ‘Haydi bakalım kolları sıvayın. Tekrar milletimizin içinde aktif siyaseti yapmaya devam edin’ dedi.

“ERKEN SEÇİME İHTİYAÇ YOK”

Bizim için zaten her zaman teşkilatlarımızın yapmış olduğu siyaset üslubu, sistemi bu. Bunu ifade etti ama yine buradan yine bazıları demokrasiyle örtüşmeyen yöntem ve usullerle milletvekili transferleriyle yeni partilere destek vererek bir erken seçim arayışı içersine giriyorlar. Ben böyle bir sonucun Türkiye’ye bir fayda getirmeyeceğini, bizim de öyle bir gayrette olmadığımızı belirtmek istiyorum. Biz her daim 7/24 çalışan teşkilatlar olarak her atılımda varız, hazırız ancak Türkiye’nin erken seçime ihtiyacı olmadığını da herkes bilmekte.”

31 May 2020 - 22:44 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ersoy Kandemir - Halk ne istiyor asıl mesele onu öngörebilmek yoksa halk Akp Kocaeli’nin derdini de çok iyi biliyor,ne istediğini de çok iyi öngörüyor!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 31 Mayıs 22:44


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler