AKP İzmit: Belediyede koronalı işçi çalıştırıldı mı?

AKP İzmit Belediye meclis üyeleri verdikleri önergede, İzmit Belediyesi’nde koronavirüse yakalanan işçi çalıştırılıp çalıştırılmadığını sordu

AKP İzmit’in belediyeye verdiği önerge şu şekilde: “Pandemi süreci ve kurumların çalışma şartlarını düzenleyen bildiriler, Kaymakamlıklar tarafından tüm belediyelere gönderilmiştir. Bu düzenlemelerde, kronik rahatsızlığı olan işçilerin bu süreçte çalıştırılmaması ya da evden çalıştırılması uygun görüşmüş olup tarafımıza kronik rahatsızlığı ve raporları olmasına rağmen aktif olarak çalıştırılmaya devam eden işçiler olduğu ile ilgili bilgiler gelmektedir. Bu iddialar doğru mudur? Araştırılarak tarafımıza yazılı olarak bilgi verilmesini arz ederiz.”

01 Ara 2020 - 15:37 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler