AKP İzmit 100 kişilik COVİD-19 ekibi kurdu

AKP İzmit İlçe Başkanı Av.Ali Güney’in talimatıyla İzmit’te Covid-19 komisyonu kuruldu. Yüz kişiden oluşan özel ekip sayesinde karantina sürecinde evlerinden çıkamayan vatandaşların durumları sorulup, ihtiyaçları karşılanıyor.

AKP İzmit İlçe Başkanı Av.Ali Güney’in talimatıyla İzmit’te İlçe yöneticileri, meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları ile mahalle başkanlarından oluşan 100 kişilik Covid-19 ekibi kuruldu. Özel ekip her gün mahalle başkanlarından gelen bilgiler doğrultusunda İlçe Başkanlığında bir araya gelerek Koronavirüs tanısı konulan ve temaslı olması sebebiyle karantina altında olan vatandaşları tek tek arıyorlar. Başkan Güney’in talimatıyla 12 Kasım itibariyle çalışmalarına başlayan özel ekibin komisyon başkanlığını Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Yusuf Sami Çınar yapıyor. Vefa ekibi gibi çalışan partliler pandemi sürecinde toplam 2 bin 100 kişiyi arayarak adeta örnek bir çalışmaya imza attı. Vatandaşları arayan ekip ihtiyaçlarını soruyor, ilgili mercilere iletiyor, ulaşılması gereken ihtiyaç sahiplerine de giderek yardımcı oluyorlar.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

AKP İzmit İlçe Başkanı Av.Ali Güney, yapılan çalışma hakkında şunları söyledi: “Pandemi sürecinde devletimiz her kademesi adeta seferberlik ruhuyla vatandaşlarımızın yanında oluyorlar. Sağlık çalışanlarımız aynı şekilde kendi hayatlarından geçerek cansiperhane çalışıyorlar. Bu süreçte evinde sıkıntı yaşayan bir vatandaşımız olur da, ona ulaşamazsak, vicdanımız sızlar. Biz büyük bir aileyiz diyoruz. Aile olmanın en güzel yanı ise en kötü günlerde birbirimize destek olmaktır. Biz de bu aramalar neticesinde çözebileceğimiz konuları kendi imkanlarımız ile çözüyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarını dertleniyor, çözümler arıyoruz. Bizler bu kötü günlerde vatandaşlarımızı asla yalnız bırakmayacağız.”

03 Ara 2020 - 11:18 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler