AKP'de üçü bir arada başvuru!

AKP’de İl Başkanlığı görevinden istifa eden Şemsettin Ceyhan, Başiskele İlçe Başkanlığından istifa eden Şahin Talus ve İl Gençlik Kolları Başkanlığı yapan Emre Kahraman milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu parti binasında gerçekleştirdi. Şemsettin Ceyhan, partililerden helallik istedi

AKP'de üçü bir arada başvuru!
AKP'de üçü bir arada başvuru!
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Geçtiğimiz günlerde milletvekili aday adayı olmak için AKP İl Başkanlığı görevinden istifa eden Şemsettin Ceyhan ve Başiskele İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Şahin Talus ile İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman il binasına gelerek adaylıkbaşvurularını gerçekleştirdi. Adaylık başvurusunu İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy’a teslim eden Ceyhan, Kahraman ve Talus’a partililerden de destek vardı. Partililer il binasına sığmayınca, aday konuşmaları parti önünde yapıldı.

SAĞLAM TUTMAZSAK ÇÖKER

Toplantıda ilk konuşan İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, “24 Haziran’da yapılacak seçim çok önemli. Mimar arkadaşlarımız bilir, temellerde bir kilit vardır. O temeli sağlam tutmazsak çöker. Sabah akşam çalışacağız. Bugün İl Başkanımız Ceyhan, Talus ve Kahraman’ın adaylık başvurularını birazdan alacağız. Kurulduğu günden beri görevini layıkıyla hakkıyla yerine getirdi. Her mahallede sokakta bulundu. Sayın il başkanımıza başarılar diliyorum” dedi.

DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VARDI

Ardından konuşan milletvekili aday adayı Şemsettin Ceyhan, şunları kaydetti: “Beni ve bizleri yalnız bırakmayan herkesi muhabbetle selamlıyorum. Böylesi bir pazar gününde bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyoruz. 16 yıl önce kurucu il gençlik kolları başkanı olarak başlamış olduğumuz bu kutlu davada hizmetimizi il başkanı olarak partiye elimizden geldiğince yapıyoruz. Özellikle il başkanı olduktan sonra birçok badireyi birlikte atlattık. Bir kongre süreci geçirdik. Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın da onurlarıyla 2. dönem il başkanlığımıza başladık. Gelişen süreç ve alınan erken seçim kararının ardından bir karar vermem gerekti. İstişarelerde bulunduk. Daha yapacak çok işimiz vardı.

11 KİŞİLİK LİSTEYE GİRMEK NASİP OLMAMIŞTI

Bugün böylesi bir kararı istişare etikten sonra 15 il başkanına genel merkezimizden izin verilirken biz de istifamızı sunduk. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eylesin. 2011’de de aday adayı olmuştum. Daha gençtim ve o gün 11 kişilik listeye girmek nasip olmamıştı. O gün milletvekili olamamamızın neticesinde Türkiye’nin en büyük teşkilatına il başkanı oldu. Bu parti koltuk için değil davası için her türlü fedakarlığı yapmayı göze alabilenlerin partisi. 21’inde çıkan tablo ne olursa olsun tüm aday adayı arkadaşlarım için hayırlısı olsun. Belki farkında olmadan kırdıklarımız olmuştur. Hakkınızı helal edin, bizim de hakkımız varsa helal olsun.”

SİYASET NEDENİYLE DOSTLARIMI KIRMADIM

Ardından söz alan AKP milletvekili aday adayı Şahin Talus ise “2008’de Gölcük Devlet Hastanesi’nde başhekimlik yaptım. Ardından partide göreve çağırıldım. İlimizde 5 yıl görev yaptık. Bakanımızın ve Büyükşehir Belediye Başkanımız’ın teveccühü ile Başiskele’de ilçe başkanlığı yaptık. Gerçekten siyasetteki tek hedefim masaya beraber oturduğumuz arkadaşları siyaset yüzünden kırmamak. Allah’a şükür ki hiçbir dostumu kırmadım. Ben de il başkanımız gibi genel merkezimizle görüşerek böyle bir karar verdim. 24 Haziran’a kadar gece gündüz çalışmamız lazım. Ben inanıyorum ki büyüklerimiz kimi layık görüyorsa onunla çalışacaktır. Hepinizden Allah razı olsun” dedi.

BİLGİSAYARINA EL KONULAN KAHRAMAN DA BAŞVURDU

Aday adaylığı başvurusu yapan bir diğer isim Emre Kahraman’dı. Selami Çır’a ait DEG Danışmanlık firması FETÖ ile bağlantısı dolayısıyla kapatıldığında işyerinde ele geçirilen bilgisayarlardan biri de Emre Kahraman’a aitti. AKP İl Gençlik Kolları Başkanı olan Kahraman hakkında işlem yapılmamıştı. Kamuoyuna duyurulmayan bu olay sonrasında nasıl olduysa Kahraman görevinde kalmıştı. İşte o isim bugün aday adaylık başvurusunu gerçekleştirdikten partililere bir de konuşma yaptı. Kahraman, “Kocaeli’de genç olup AK Parti Gençlik Kolları’nda görev yapmak herkese nasip olmuyor. Bugün kıymetli büyüklerimizle, Bakanımızla, milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla yapmış olduğumuz değerlendirmeler sonrası inşallah milletvekilliği aday adaylığına başvurumuzu yapıyoruz. 24 Haziran’a kadar genç kardeşlerimizle beraber Kocaeli’nin tüm mahallelerini ilmek ilmek işleyeceğiz. Allah hepinizden razı olsun” ifadelerini sarf etti.

29 Nis 2018 - 13:33 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

arwisnaw - genel merkez tabanı dikkate almayıp ceyhanı e.kahramanı fikri ışığı tekrar aday yaparsa 24 haziran akşamı kocaeli sonuçlarıyla şok olur.fikri ışığın ilimize attığı en büyük kazık fetö iltisaklı,çapsız vasıfsız ve arsız ayrıca ihaleci bir il yönetimidir..hüzde 55 olan oy bu ahlaksızlar sebebiyle yüzde 40 lara düşecek o zamanda herşey çok geç olacak.şemsettın ceyhanın kamuya fahiş bedelli işlerıne il yönetimine maddi çıkar karşılıklı isim almasına emre kahramanın fetö ortaklığına teşkilattaki arsızlık hırsızlığa fikri ışığında bunları koruyup kollamasını kabul etmiyorum.recep tayyıp erdoğanı sırtından hançerleyen bir yapıya gn merkez ses çıkarmıyorsa biz bu vebalın içınde olmayız

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Nisan 13:33
02

izmitli - ben bir vatandaş olarak hem akp'ye hemde onların yöneticilerine belediye başkanlarına hakkımı helal etmiyorum haram zehir zıkkım olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Nisan 13:33
01

Ks - Yok oyle karambole helallik almak.ozellikle SEMSETTIN CEYHAN SANA HARAM OLSUN KOCAELINDE FETO TEMIZLIGI YAPMADIGIN VE BAZI FETOCULARI FETO SEVERLERI KORUYUP KOLLADIGIN ICIN.KAMUYA OFIS MOBILYALARINI YUSEK FIYATTAN CAKTIGIN ICIN .BUYUKSEHIRIN FETO SEVER RUSVETCI MAKAMLARINI KORUYUP MAKAM YUKSELTILMESINE GOZ YUMDUGUN HATTA ESLERINI AKP YONETIMINE ALIP ODULLENDIRDIGIN ICIN HARAM ZIKKIM OLSUN

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Nisan 13:33


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler