Akar’dan Gökçek’e cevap: Yeni genel sekreter ilçeleri say desen sayamaz!

Melih Gökçek’in Kocaeli’deki belediyeyi, sel üzerinden İstanbul’a örnek göstermesine kızan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, yeni genel sekreterin daha dün geldiğini, ilçeleri say deseniz sayamayacağını belirterek, “İ.Melih yine bilmeden sallamış” dedi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı görevinden istifa ettirilen ancak partisinden kopmayan Melih Gökçek, Ankara’da zamanında yaşanan sel baskınlarını unutup, İstanbul ve Kocaeli’de yaşanan sel baskınlarıyla ilgili bir tweet atmış, eski ekibinden olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu’yu övmüş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ise eleştirmişti. Kocaeli’yi İmamoğlu’na örnek gösteren Gökçek’e, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’dan cevap gecikmedi. Akar, “İ.Melih yine bilmeden sallamış. Hele Ankara’dan dün gelen genel sekreterin Kocaeli’ye hakimiyeti bir yana ilçeleri say deseniz bilemez. Ayrıca her yağıştan sonra başınıza gelenleri örneklemek için bu sayfalar yetmez İ.Melih...” tweetini attı.

Gökçek’in CHP’lileri kızdıran tweeti şöyleydi: “KOCAELİ’Nİ DE SEL VURDU.

AMA BİR KOCAELİ’NE, BİR DE İSTANBUL BELEDİYESİNE BAKIN.

KOCAELİ GENEL SEKRETERİ BALAMİR GÜNDOĞDU (eski EGO Gn MD) KOCAELİ BELEDİYESİ OLARAK OLAYA NASIL HAKİMLER SEYREDİN

İMAMOĞLU AK PARTİLİ BELEDİYEDEN KURS ALIN.

BİLMEMEK ÖNEMLİ DEĞİL,

ÖĞRENMEMEK AYIP”

22 Ağu 2019 - 14:47 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ersoy Kandemir - Melih Gökçek,Bülent Arınç,Mehmet Metiner,Ozan Rasim Kütahyalı tartışma üslubunu en beğenmediğim kişiler olup özellikle incelenmeyi hatta ders olarak okutulmayı hakettikleri kanaatindeyim,dersin adı “FACİAYA GİRİŞ”olmalıdır!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ağustos 14:47


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler