Ak Parti’de ahbap-çavuş ilişkileri geride kaldı

Kocaeli’de konuşan AKP Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, AKP teşkilatlarına çok net mesajlar verdi

Ak Parti’de ahbap-çavuş ilişkileri geride kaldı
Ak Parti’de ahbap-çavuş ilişkileri geride kaldı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

AKP Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Kocaeli’de düzenlenen İl İstişare Toplantısı’na katıldı. İzmit ilçesinde bulunan Kocaeli Ticaret Odası tesislerinde gerçekleştirilen programa Kurtulmuş’un yanı sıra, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AKP Kocaeli milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve parti yöneticileri katıldı. Kurtulmuş Kocaeli’de yaptığı konuşmada AKP teşkilatlarına çok net mesajlar verdi.

AKP’yi önemli bir kongre sürecinin beklediğini vurgulayan Kurtulmuş birlik ve beraberlik içerisinde en güçlü siyasi kadroların bulunarak yola devam edilmesi gerektiğini söyledi. Kurtulmuş’un açıklamalarında şu ifadeler yer aldı: “İstanbul ve Ankara seçimleri bize siyasi aktörlerimizin Cumhurbaşkanımızın gölgesine sığınarak siyaset yapma devrinin bittiğini gösterdi. Mahalle başkanlarımızdan ilçe başkanlarımıza kadar herkes milletin itibar ettiği isimler olmalı. Liderimizin kendisini taşıyamayacak insanları taşıyacak gücü yoktur.

Kongre süresince Ömerleri, Alileri, Haticeleri, Zeynepleri bulup seçmek zorundayız. Kocaeli’de çok güçlü siyasi aktörlerle devam etmek zorundayız. Siyasi aktörlerimizi belirlerken ahbap-çavuş ilişkileri geride kaldı. Kimseyi taşıyacak imkan ve lüksümüz yok. Herkes bu davayı taşımak zorunda. İş size düşüyor. En güçlü adayları bulacaksınız. Birilerinin AK Parti’den ayrılıp ne yapacağı, diğer siyasi partilerin ne yapacağı bizim umurumuzda değil. Asıl olan bizim ne yapacağımızdır. Biz doğru bir şekilde ilerlersek bütün sınırları aşarız.”

19 Eki 2019 - 13:23 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

05

Körfezli - Körfez Belediyesinde araştırma yapsınlar en çok hangi memleketli çoktur diye ben birinci sırada gümüşhaneli ikinci sırada erzurumlu ben bildiklerimden ben ülkücüyüm erhan yenilmeze oy vermedim yunusaniki dönem 35 oy verdinm 1 dönem de ismal barana oy verdim bir tane ünüversiteyi bitireli beş yıl oldu çocuğumu koyamadım malisef kim fazla yalakalık yapıyorsa onlar işe giriyo şimdide şener söğüt bana iş için gelmeyin diyorlar biz iş istediğimiz zaman menfaatci oluyoruz sizler düşünüp taşınıp cevap verin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 13:23
04

Adh - Millet askerî ücretle çoğunu üniversite okutuyor bir işe girsin diye ancan AKP de bayrak sallayan ilkokul mezunları işe giriyor başta belediye olmak üzere tüm kurumlarda öyle özellikle Karadenizli olmadan Kocaeli'de işe girmek neredeyse imkansız Allah aşkına milletle dalga geçer gibi açıklama yapmayın bari komik duruma düşüyor sunuz gerçekten merak ediyorum sayın Kurtuluş siz Türkiye'de mi yaşıyorsunuz yoksa uzayda mi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 13:23
03

Esnaf kan ağlıyor - ak parti hergün sabun kar ve mum gibi eriyor yiyorsa erken seçime gidin öyle suriyeye girdik diye sanmayın oyunuz artacak işler bitik esnaf işçi çiftçi kan ağlıyor kan 1000 tane oyum olsa bundan sonra 1 tanesini bile vermem ak partiye

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 13:23
02

akp üyesi - imamoğlu kocaeliye rahat geliyorsa kocaeliide akparti bitmiştir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 13:23
01

Cumhuriyet - Daha dün Bülent Arınç ın fetö tutuklusu damatı salıverildi.İstanbul Büyükşehir Belediyesi şaibeli bir şekilde Haydarpaşa ihalesinden elendi ve Erdoğanın oğluna ait olduğu idda edilen şirket kaldı sadece ihalede.Akapeli belediyeler ve meclis üyeleri bankamatik memuru olarak atadıkları eş dost akrabalarını savundular daha dün.Numan Bey ve akapeliler yalanlarınızı kendinize ve kendi seçmenlerinize saklayın yakında yalandan taş kesileceksiniz vAllahi..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 13:23


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler