350 bin kişiye dokunacaklar!

Sosyal medya hesabı aracılığıyla düzenlediği canlı yayında konuşan MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Korona virüsle mücadele kapsamında vatandaşın “Neredeydiniz?” sorusunu duymamak adına Kocaelili vatandaşları arayarak 350 bin kişiye dokunacaklarını açıkladı

350 bin kişiye dokunacaklar!
Haber albümü için resme tıklayın

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü sosyal medya hesabı aracılığıyla düzenlediği canlı yayında basın açıklaması yaptı. Açıklamada konuşan Ünlü şu sözleri kaydetti:”Covid 19’u yeneceğiz. Bu milli birlik ve beraberlikle olacaktır. Sağlık sistemimiz çok güçlüdür yapılan yatırımlar boşa değildir. Covid 19’u yanımızdan kovacağız. Diyoruz ki evde kal Türkiye’m. Türk hekimleri şifadır, umuttur. Bütün sağlık çalışanlarımız başımızın tacıdır.

DİKKATLE TAKİP EDİYORUZ

Kocaeli’deki alınan kararlar ve uygulamalara bakıldığında başarılı bir çalışma gerçekleştirilmektedir. Kocaeli Valimiz Hüseyin Aksoy’a Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a ve Pandemi Kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin dezenfektasyon ile ilgili personel ekipmanlarının temin edilmesi önemle arz edilmeli. 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması, sağlık çalışanlarının ücretsiz kullanması önemlidir. Geçici süre kapatılan 70 milyon ödeme önemli bir aksiyondur. Su faturalarına zam yapılmaması, suların kesilmemesi önemlidir. Pandemi Kurulu’nun yaptığı çalışmaları dikkatle takip ediyoruz.

MHP’NİN HER FERDİ ARAYACAK

MHP İl Kriz Masası kurmuştur 12 ilçe başkanıyla beraber meclis üyeleri de yer almıştır. Devlet nerede demek yok görülen problemleri çözmek için bu görevi devraldık. Vatandaşın problemini çözmek için herkesi uyandırın. Milletimiz vatandaşımızın yanındayız derken sağlık çalışanlarımıza laf ettirmeyeceğiz. Askerimize polisimize yardımcı olacağız. Her kesimin sesi olacağız. Devletimize zeval vermeden yıpratmadan sorunları çözmede yardımcı olacağız. MHP’nin her ferdi, her başkanı meclis üyeleriyle beraber bu geceden itibaren kendi telefon rehberindeki Kocaelileri arayarak hal hatır soracak.

350 BİN KOCAELİLİ’YE DOKUNMAK HEDEFİMİZ

Saha programlarında tanıştığımız dava arkadaşlarımızı arayarak onları unutmadığımızı hatırlatmak zorundayız. Her hafta pazartesi günü yaptığımız çalışmalar toplantılarda dile getirilecektir. Ramazan Bayramı’na kadar 350 bin Kocaeliliye dokunmak hedefimiz. Bugünler geçtiğinde vatandaşın ‘Neredeydiniz?’ sorusunu duymamak için vatandaşa dokunmak zorundayız. Biz de kendimizi virüsten korumak zorundayız ama hiçbir zaman unutmayalım ki biz ülkücüyüz. Biz her zaman nasıl milletimizin yanında olduysak kimsenin garantisinin olmadığı bugünlerde milletimizin yanında olmak zorundayız.

YERİNE GETİRMEK ZORUNDAYIZ

Maske eldiven takacağız hem devletin hem hükümetin aldığı kurallara uyacağız ve uydurtturacağız. Evimizden çıkamasak da sosyal medyayı kullanacağız mahalle başkanı ve delegelere ulaşarak onlara yardımcı olacağız. Ülkücüler böyle zor günlerde kendilerini gösterirler. Bu zor günler gittiğinde vatandaş bizim yanımızda ülkücüler vardı demesini istiyorsak bu görevi yerine getirmek zorundayız.

VAKA SAYISI DÜŞMEKTEDİR

Evden çıkmamayı başarabildiğimizde vakaların sayısı düşmektedir. Bugün 162 vatandaşımız iyileşerek taburcu olmuştur. 13 salgını aştıysak 14 ü de aşacağız. Birbirimizin halini hatrını sorak zorundayız. Biz vatandaşın yanında olan bir siyasi partiyiz. Provakatörlere kulak asmadan bugünkü şartlarda kendimizi koruyarak bu süreci aşacağımıza inanıyoruz. Son hafta ramazan bayramında inanıyorum ki belki de bayramda birbirimize sarılıp partimizde paylaşacağız. Dayan Kocaeli diyeceğiz. Evinde kal Kocaeli diyeceğiz herkese örnek olmaya devam edeceğiz.”

30 Mar 2020 - 20:45 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler