“12 milyon tasarruf ne oldu?”

İzmit Belediye meclisine önerge veren AKP İzmit: “12 milyon TL tasarruf sağalyacak makine ne kadar amal oldu” dedi.

İzmit Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısında, AKP İzmit meclis grubu meclise verdikleri önergede: “Belediyemiz bünyesinde pandemi süreci başladığından günümüze, ne kadar dezenfektan ve kolonya üretilmiştir? Toplam maliyet nedir ve bu ürünler hangi kişi ya da kurumlara dağıtılmıştır? Belediyemizde esasen önceki dönemlerde de var olan ancak bu dönem yeni makina alınarak, Yeni dal öğütme makinası aldık 12 milyon tasarruf sağlayacağız diyerek hemşehrilerimize sunduğunuz, dal öğütme makinasının belediyemize maliyeti nedir? Bu makinayla toplam ne kadar dal öğütülmüştür? Belediyemize ne kadar gelir sağlamıştır?” dedi.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet AKP’nin önergelerine yazılı cevap vereceklerini söyledi.

01 Ara 2020 - 15:46 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Atmaca - Baskan en azından açıklama yapıyor sızın zamanınızda yaptım oldu dıyodunuz bıraz destek cıktın olmaz mı sadece kendınızı dusunuyonuz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Aralık 15:46
01

Birisi - Ah be püh o 12 milyon sizde olacaktı ne götürürdünüz be yada hangi vakıf ve şirketlere aktarırdınız.Bakmayın bu meblağyı sorduklarına halka hizmetten değil heriflerin akçeli işler çok ilgisini çekiyor,bunlara para,ihale falan demeyin gözleri dönüyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Aralık 15:46


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler