İki rakip aday bir araya geldi

AKP’de ilçe belediye başkan adaylarının açıklanmasına çok az bir süre kala İzmit Belediye Başkan Aday Adayı Ali Korkmaz ile Zekeriya Özak bir araya geldi.

İki rakip aday bir araya geldi
İki rakip aday bir araya geldi
Haber albümü için resme tıklayın

AKP İzmit Belediye Başkan Aday Adayı ve aynı zamanda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Zekeriya Özak, kendisi gibi İzmit’e aday olan Ali Korkmaz’ı işyerinde ziyaret etti. Korkmaz’ı yeni okul yatırımıyla ilgili daha önce ziyaret etme fırsatı bulamadığını belirten Özak, “Bu vesileyle hem hayırlı olsun dileklerimizi iletmek hem de aday adaylığı süreciyle ilgili görüş alışverişinde bulunmak istedik. Uzun sayılabilecek bir aday adaylık süreci yaşıyoruz. Ama aramızda en ufak çekişme yaşanmadan bu süreci taşımak çok önemliydi. Bütün arkadaşların bu konudaki hassasiyeti İzmit için kazançtır. Bizden kim aday olacaksa olsun ama İzmit kazansın. Birlik beraberlik içinde bir seçim süreci yaşanmasını diliyorum. Kazanan İzmit olsun” dedi. Özak’a ziyareti için teşekkür eden Korkmaz ise, “Çok olgun, seviyeli, kimseyi kırmadan, partinin temayülleri çerçevesinde aday adaylık süreci yaşıyoruz. Tabi burada, hepimizin gönlünde İzmit’e en güzel hizmeti sunma sevdası, arzusu olmasının etkisi büyüktür. Bu konuda hiçbir arkadaşımız diğerinin niyetinden şüphe duymadığı için karşılıklı saygı, sevgi çerçevesinde bu yarış devam ediyor” ifadelerini kullandı.

08 Oca 2019 - 15:35 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler