Valilik'te kendini yakmak istedi!

Kocaeli Valiliği'nin önünde kendini yakmak isteyen Çağlar C. isimli şahıs gözaltına alındı

İzmit'te yer alan D-100 Karayolu üzerindeki köprülerde pek çok kez intihar girişiminde bulunan Çağlar C. isimli şahıs bu defa Kocaelili Valiliği önünde kendini gösterdi. Elinde bir poşetle valilik önüne giden şahıs kendini yakarak intihar edeceğini söyledi. Bunun üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Çalar C.'nin bir anlık dikkatsizliğini fırsat bilen polisler şahsı derdest ederek gözaltına aldı. Karakola götürülen Çağlar C.'nin sorgusu sürüyor.

20 May 2019 - 11:58 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

İZMİTLİ - Ersoy bu çağlar kim tanıyormusun Dursun amcacım geçmiş olsun demişsin. Mesaj Dursun BALABAN'a mı?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Mayıs 11:58
01

Ersoy Kandemir - Koca valilik o adam defalarca köprüye çıktığında polis gelip yerel medyaya defalarca düşene kadar bir iş bulsa bazıları cebine para sıkıştıracağına belki de bugünkü hal olmazdı,kolu kırık il Valisi bana göre bu protestolar devam edecektir sizlerin zihniyeti ve olaylarla bakış açısı aynı olduğu sürece!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Mayıs 11:58


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler