Vali ve kaymakam eşlerini taşıyan minibüs kaza yaptı… Ölü ve yaralılar var

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy ve kaymakam eşlerini taşıyan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait minibüs kaza yaptı… Ölü ve yaralılar var…

Vali ve kaymakam eşlerini taşıyan minibüs kaza yaptı… Ölü ve yaralılar var
Vali ve kaymakam eşlerini taşıyan minibüs kaza yaptı… Ölü ve yaralılar var
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli güne beklenmedik bir kaza ile başladı.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Hanım ve kaymakam eşlerinin taşıyan 34 LHM 59 plakalı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait minibüs ile 33 TN 872 plakalı TIR çarpıştı. Kazada TIR sürücüsü yaşamını yitirirken minibüste bulunan 8 kişi ise yaralandı. Yaralılar arasında Vali Hüseyin Aksoy'un eşi Hülya Aksoy ve kaymakam eşlerinin olduğu öğrenildi. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerince Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy olay yerine gelerek bilgi aldı.

Kaza, bugün saat 10.00 sıralarında TEM otoyolu Dilovası kesiminde meydana geldi. İstanbul istikametine giden 4 aracın karıştığı kazada, Kocaeli protokolünün eşlerini taşıyan minibüs ile bir tır, refüje düştü. Kazada 34 TN 872 plakalı tır sürücüsü Ramazan Ceylan ile 34 LHM 59 plakalı minibüs sürücüsü Mücahit Tunçbilek bulundukları yerde sıkıştı. Vali Hüseyin Aksoy'un eşi Hülya Aksoy, Kaymakamların eşleri ile bazı belediye başkanlarının eşleri kendi imkanları ile minibüsten çıktı. Yaralılar için olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Vali Hüseyin Aksoy'un eşi ile bazı kaymakamların eşleri Fatih Devlet Hastanesine sevk edildi. Vali Hüseyin Aksoy ve kaymakamlar Fatih Devlet Hastanesine gelerek bilgi aldı.

Kazada minibüs sürücüsü Mücahit Tunçbilek sıkıştığı yerden itfaiye ekiplerinin operasyonuyla kurtarıldı. Tır sürücüsü Ramazan Ceylan ise olay yerinde hayatını kaybetti. Hastaneye sevk edilen minibüs sürücüsünün durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kazada araçlarda bulunan 10 kişi yaralandı. Yaralılarda bölgede bulunan hastanelere sevk edildi.

Kazanın ardından TEM otoyolunda uzun kuyruklar oluştu. Polis ekipleri kaza yerinde güvenlik önlemi aldı. 

17 Nis 2018 - 10:30 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

izmitli - geçmiş olsun. izmit halkının istanbul yollarında başına gelen örnek bir olay. malesef bu yol artık kaldırmıyor. bir de insan hataları eklendimi durum vahim oluyor. izmit halkının istanbula olan bağımlılıkları giderilmeli. bu çile ve stres yolu mümkün olduğunca az kullanılmalı.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Nisan 10:30


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler