Tır devrildi balıklar yola saçıldı

Kocaeli’de meydana gelen trafik kazasında balık yüklü tır devrildi, balıklar yola saçıldı

Tır devrildi balıklar yola saçıldı
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaelitem Otoyolu İzmit kesiminde kontrolden çıkan bir tırın devrilmesi sonucu araç içinde sıkışarak yaralanan sürücüyü itfaiye ekipleri kurtardı. Kazada tırda yüklü olan işlenmiş balıklar ise yola savruldu.

Kaza, saat 07.30 sıralarında İzmit İlçesi Alikahya mevki'i üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Hüseyin K. (38) idaresindeki 55 K 3279 plakalı işlenmiş balık yüklü tır, İstanbul istikametinde seyir halindeyken kontrolden çıktı. Savrulan tır, yol kenarındaki bariyerlere çarparak devrilirken, sürücü ise araç içinde sıkışarak yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı sonrasında olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada tırda yüklü paketlenmiş haldeki işlenmiş balıklar ise yola savruldu.

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, tır içerisinde sıkışan sürücüyü uzun uğraşlar sonucu kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. İtfaiye ekiplerince kurtarılan yaralı sürücüye ilk müdahaleyi o esnada Trabzon'a doğru seyir halinde olan sağlık ekibi yaptı. Yaralı sürücü daha sonra olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle tek şeritten kontrollü olarak sağlanan trafik, kaza yapan aracın kaldırılması ile normale döndü. Polis ekipleri kaza hakkında inceleme başlattı.

15 Tem 2020 - 10:56 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler