TEM’de feci kaza 1 ölü 17 yaralı

Gebze ilçesi TEM Otoyolu’nda yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 ölü, 2’si ağır 17 kişi yaralandı.

TEM’de feci kaza 1 ölü 17 yaralı
TEM’de feci kaza 1 ölü 17 yaralı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Kaza, Gebze ilçesi TEM Otoyolu Ankara istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Metro Turizme ait MAN marka yolcu otobüsü Ankara istikametine seyir halindeyken henüz bilinmeyen nedenden ötürü devrildi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler kazada 1 kişinin hayatını kaybettiğini, 17 kişinin yaralandığını belirledi. Yaralılara olay yerinde ilk müdahale yapılırken hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

05 Tem 2020 - 22:48 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ersoy Kandemir - Sayın Kocaeli Valisi ben bu emniyetten sorumlu vali yadımcısından sürekli şikayetçiyim,inanın sebeplerinden en büyüğü Kocaeli’de yıllardır azalmak bilmeyen trafik kazaları,ya yazıktır bu halka,siz bile bugün 21.30 gibi şehiriçinden onca koruma ordusu,trafik polisiyle yol güzergahındaki tüm önlemlere rağmen Halkıevi civarında kaç dakika sıkışıp kaldınız,trafik konusunda ilimizde ciddi bir çözüm ekibi gerektiğine inanıyorum ve bahsettiğim yardımcınızdan bu yönde tek adım görmüş değilim ve kendisinden şikayetçiyim görev anlayışında zaafiyet olduğuna inandığım için,heh!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Temmuz 22:48


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler