Misafirliğe gittiği evin sahibini soydu!

Kocaeli’de bir şahıs, evinde misafir ettiği kişi tarafından soyuldu

Misafirliğe gittiği evin sahibini soydu!
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde, Afganistan uyruklu Ömer Rahimi'nin (19) evinde misafir ettiği aynı ülke vatandaşı olan arkadaşı, gece cep telefonu ve işyerinin anahtarını çaldı. İşyerindeki kasada bulunan 4 bin doları da alan şüpheli, kaçtı.

Merkez Mahallesi Preveze Caddesi'nde tütün ürünleri satan Ömer Rahimi, dün İstanbul'dan gelen Afgan arkadaşını, gece kendisinde kalması için Donanma Mahallesi'ndeki evine götürdü. Arkadaşı, Ömer Rahimi uyurken cep telefonu ile işyerinin anahtarını çaldı. Arkadaşı, ardından da işyerine giderek kasada bulunan 4 bin dolar parayı alarak kaçtı.

Sabah kalktığında cep telefonunu ve misafir ettiği arkadaşını göremeyen Ömer Rahimi, iş yerine gittiğinde de kasada bulunan paranın çalındığını görünce polisi aradı. Gelen polis ekipleri, güvenlik kamerasının kayıtlarını incelemeye alarak, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

04 Ara 2018 - 13:31 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler