Komşuda patlama sonrası gözaltılar artıyor

Sakarya'nın Hendek ilçesindeki havai fişek fabrikasında gerçekleşen patlamayla ilgili olarak bir kişi daha gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişi sayısı 4'e çıktı.

Sakarya’nın Hendek ilçesinde yaşanan patlama olayının ardından yapılan incelemeler sonrasında Sakarya Cumhuriyet Savcılığı talimatıyla bir gözaltı kararı daha alındı. Böylelikle gözaltı sayısı 4’e yükselmiş oldu.

SORUMLU MÜDÜR VE USTABAŞILARINA EK GÖZALTI

Aynı zamanda geçtiğimiz gün fabrikanın sorumlu müdürü ve iki usta başı Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı’nca gözaltına alınmıştı.

Cumhuriyet Başsavcılığınca olaya ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan sorumlu müdür ile iki ustabaşı için 1 gün ek gözaltı kararı verildi.

05 Tem 2020 - 21:30 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Izmitli - Bir iş güvenliği uzmanının kanuni sorumlukları, 6331 Sayılı İş Sağlığı ve güvenliği Kanununa bağlı İş Güvenliği Uzmanlarının Görev, Yetki, Sorumlulukları ve Eğitimleri hakkındaki yönetmelikte açıkça belirtilmiştir. İş güvenliği uzmanlarının görevi işyerinde İSG ile gördüğü ya da olabilecek uygunsuzluklara karşı işverene gerekli önlemleri alması konusunda rehberlik ve danışmanlık yapmaktır. Rehberlik ve danışmanlık yapmaktan yani teknik öneride bulunmaktan daha fazla gücü ve yetkisi yoktur. Bunun yanında Tehlikeli Madde Danışmanı da kesinlikle bu firmada uzmandan Çok daha fazla sorumludur. Onun görüşleride önemli değilmi ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Temmuz 21:30
02

Ersoy Kandemir - İş güvenliği uzmanı varmı ki bu fabrikanın onu da gözaltına almışlar mı?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Temmuz 21:30


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler