Kocaeli’de tefecilere büyük operasyon!

Kandıra ilçesinde tefecilik yaptıkları belirlenen şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 7 kişiden 4’ü tutuklandı. Operasyonda çok sayıda senet, tapu ve araba satış sözleşmesi ele geçirildi.

Kocaeli’de tefecilere büyük operasyon!
Haber albümü için resme tıklayın

Edinilen bilgiye göre, Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde tefecilik yapan şahısların, borçlarına karşılık vatandaşların tapu ve arabalarına el koyduğu ihbarları üzerine polis ekipleri inceleme başlattı. Yapılan inceleme sonrasında tefecilik faaliyetleri yürüttükleri belirlenen 7 kişinin yakalanması için operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda 7 kişi gözaltına alınırken, şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda ise çok sayıda senet, tapu, araç satış sözleşmeleri, ruhsatsız 2 adet tüfek ve 2 adet de tabanca ele geçirildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğündeki ifadelerinin sonrası Kandıra Adliyesine sevk edilen 7 şüpheliden M.A. A.D. C.O. ve T.O. adlı 4 şahıs çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken 3 şahıs ise serbest bırakıldı.

25 Şub 2020 - 19:16 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Vatandaş - kandıradaki diğer tefeciler neden yakalanmıyor çünkü Ak partili bazı yöneticilerin şemsiyesi altında ondan

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Şubat 19:16
02

GÜMÜŞkatakülliHANE - körfezdede operasyon oldu ve 1 ayda çıktılar ..Söyletinlere istinaden BİRİSİNİN YEĞENİ varmış HEREKE'De yaşıyormuş ona 100 bin dolar şey ediyormussun seni çıkarıyormuş ,100 binlikleri hazırlayın GANDIRALILAR işlemlere başlasınlar..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Şubat 19:16


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler