Kocaeli’de izinsiz konsomatrislere operasyon

15 kadının izinsiz konsomatris olarak çalıştırıldığı belirlenerek müzikhole baskın yapıldı. İş yerinde 13'ü Türk, 2'si yabancı uyruklu olmak üzere toplam 15 kadının izinsiz konsomatris olarak çalıştırıldığı belirlendi.

Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği tarafından yapılan araştırmalarda, Darıca’da bulunan bir müzikholde izinsiz konsomatris çalıştırıldığı yönünde bilgilere ulaşıldı. Yapılan araştırmalar doğrultusunda Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile birlikte eğlence mekanına baskın yapıldı. Yapılan baskında, iş yerinde 13'ü Türk, 2'si yabancı uyruklu olmak üzere toplam 15 kadının izinsiz konsomatris olarak çalıştırıldığı belirlendi. Ayrıca aynı işletmede izin belgesi olmamasına rağmen canlı müzik dinletisi yapıldığı, izinsiz sigara içilmesine müsaade edildiği ve çalışanların kimlik bildirimlerinin yapılmadığı tespit edilerek iş yeri hakkında gerekli tutanaklar tutularak cezai işlemler uygulandı. Öte yandan iş yerinde müşteri olarak bulunan 57 şahsa da GBT sorgusu yapıldı.

16 Kas 2019 - 09:41 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler